Euro 2008 w piłce nożnej
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
wszyscy się nadają.
cytat Bońka: "czy on idzie do przodu?"
cytat Bońka: "czy on idzie do przodu?"
Racja ten duet był najlepszy na tych mistrzostwach. Fakt, Boniek jest lepszym piłkarzem niż komentatorem ale go i tak lubie i szanujeNehan pisze:ja tam nie wiem, dla mnie Boniek jest najlepszym drugim komentatorem jakiego słyszałem (w porównaniu do wszelkich mielcarskich, gmochów i innych takich)
Co do meczu to wygrali poprostu lepsi. Hiszpanie powinni wygrać spokojnie 3:0 tyle akcji mieli. W pewnych momentach meczu (2 połowy) miałem wrażenie jakbym widział mecz Polska- Niemcy z fazy grupowej.
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
no nareszcie wygrała efektowna i ładna piłka najbardziej mi sie podobały te akcje pod koniec kiedy Niemcy niezbyt wiedzieli co się dzieje, a Hiszpanie wymieniali po kilkanaście podań jak chcieli
VIVA ESPANA
VIVA ESPANA
putoa alasti avantoon!
Np mówił o tym co strzelił bramkę że jest "ładny...."
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Jak dla mnie Boniek był najciekawszym z tych ekspertów jakich do te pory słyszałem. Bardzo się wuczwa i dodaje kolorytu meczowi A pozatym słychać po jego komentarzach, że lubił ostrą grę. Jak Silva delikatną dymke wypłacił Podolskiemu, to odparł: "Nic nie było! Musieli pogadać!"
putoa alasti avantoon!
Nasi już tak grali, jakieś 20 lat temuwarkseer pisze:Czy nasi kiedyś tak będą grali?
Hiszpania w pełni zasłużyła na zwycięstwo, choć Germańce nie grali źle, ale jednak trochę im zabrakło.
Co do naszej gry na euro to nie należy aż tak bardzo wieszać psów na naszej reprezentacji, przegraliśmy z drużyną która grała w finale przegraliśmy z drużyną którą pokonała wcześniejszą drużyną, a w drugim meczu zostaliśmy oszukani przez sędziego. Trzeba mieć nadzieje (choć nie wiem czy nie lepiej by było zlikwidować cały PZPN), że będzie lepiej (nadzieja jest matką głupich, ale zawszę pamięta o swoich dzieciach).
Ostatni doby występ naszej reprezentacji to był chyba na olimpiadzie w Barcelonie, miałem wtedy siedem lat i pamiętam, że płakałem jak nie zdobyliśmy złota, ale sądzę, że wrócą jeszcze dobre dni, trzeba wierzyć.
Co do naszej gry na euro to nie należy aż tak bardzo wieszać psów na naszej reprezentacji, przegraliśmy z drużyną która grała w finale przegraliśmy z drużyną którą pokonała wcześniejszą drużyną, a w drugim meczu zostaliśmy oszukani przez sędziego. Trzeba mieć nadzieje (choć nie wiem czy nie lepiej by było zlikwidować cały PZPN), że będzie lepiej (nadzieja jest matką głupich, ale zawszę pamięta o swoich dzieciach).
Ostatni doby występ naszej reprezentacji to był chyba na olimpiadzie w Barcelonie, miałem wtedy siedem lat i pamiętam, że płakałem jak nie zdobyliśmy złota, ale sądzę, że wrócą jeszcze dobre dni, trzeba wierzyć.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
najlepsze dzis bońka było uwaga:
"noc w hiszpani bedzie trwała dzis az do rana!"
"noc w hiszpani bedzie trwała dzis az do rana!"
uwazam, ze Boniek nie raz ratowal tragiczny poziom Polsatu. moze niebyl rewelacyjny, ale na tle tego chlamu komentatorskiego wypadal jak zawodowiec.
byl tez jedynym komentatorem/ekspertem, ktoremu zdazalo sie powiedziec cos ciekawgo.
byl tez jedynym komentatorem/ekspertem, ktoremu zdazalo sie powiedziec cos ciekawgo.
"I fart in your general direction"
Hiszpanie wygrali zasłużenie... Niech się cieszą
A co do komentatorów to moim zdaniem nikt nie przebije kolesi z polskiego radia:
"A teraz wraca ten łysy, czarny, sprężysty Senna"
"Przy piłce Schweinsteiger o włosach białych jak śnieg na alpejskich stokach..."
"Długowłosy Torsten Frings niby bohater z powieści o Nibelungach..."
"Podolski rozpędza się jakby pędził autostradą z Kolonii do Monachium"
"Xavi jest nieuchwytny dla Niemców niczym cień wiatru na ulicach Barcelony..."
"Torres wpadł w pole karne Niemców jak rozjuszony byk między dwie spłoszone żyrafy..."
A co do komentatorów to moim zdaniem nikt nie przebije kolesi z polskiego radia:
"A teraz wraca ten łysy, czarny, sprężysty Senna"
"Przy piłce Schweinsteiger o włosach białych jak śnieg na alpejskich stokach..."
"Długowłosy Torsten Frings niby bohater z powieści o Nibelungach..."
"Podolski rozpędza się jakby pędził autostradą z Kolonii do Monachium"
"Xavi jest nieuchwytny dla Niemców niczym cień wiatru na ulicach Barcelony..."
"Torres wpadł w pole karne Niemców jak rozjuszony byk między dwie spłoszone żyrafy..."