Euro 2008 w piłce nożnej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Haldir pisze:Hiszpanie wygrali zasłużenie... Niech się cieszą :wink:
A co do komentatorów to moim zdaniem nikt nie przebije kolesi z polskiego radia:
"A teraz wraca ten łysy, czarny, sprężysty Senna"
"Przy piłce Schweinsteiger o włosach białych jak śnieg na alpejskich stokach..."
"Długowłosy Torsten Frings niby bohater z powieści o Nibelungach..."
"Podolski rozpędza się jakby pędził autostradą z Kolonii do Monachium"
"Xavi jest nieuchwytny dla Niemców niczym cień wiatru na ulicach Barcelony..."
"Torres wpadł w pole karne Niemców jak rozjuszony byk między dwie spłoszone żyrafy..." :lol2:
Przepiekne porownania :D

A jeszcze co do Bonka - ja poprostu wole ogladac mecz bez nadmiernej gadaniny. On ma tendencje do oceniania kazdej, najmniejszej nawet, sytuacji, a takie kwestie powinno sie omawiac po meczu IMO.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

przeciez takie info to nic nowego :roll:
pilkarze dostaja kase, bo byli w pracy. zwiazek dostaje, bo skads musi - wydatki na reprezentacje byly. tak jak wkurza mnie dzialalnosc PZPNu, tak powyzsze "rewelacje" uwazam za belkot zadnych sensacji mediow.
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

No tak, masz oczywiście rację pokrycie kosztów zgrupowań, hoteli, transportu i oczywiście wynagrodzenie dla samych piłkarzy to niewątpliwie kosztuje. Jakkolwiek by nie grali, pieniadze się im należą.

Tylko obawiam się że reszta pieniędzy przeleci przez palce naszych wspaniałych działaczy PZPN'u :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

dla mnie duzo wiekszym skandalem jest podzial puli biletow przez PZPN

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Post autor: THE_END »

E no co ty :D Podobno w PL wszyscy handlują ( Swoją drogą my jedliśmy przez 2 lata porcje przez połowę żeby daleki kuzyn G.W.B mógł się dorobić :/ - ale ciii bo mnie zdegradują za herezję :D )

Swoją drogą Polska drużyna ogłosiła na czas mistrzostw Włoski Strajk i dlatego nie grali :D

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

wloski strajk to wlasnie by grali - dlugo i dokladnie... choc bez efektow :mrgreen:

ODPOWIEDZ