Alternatywne figurki.

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Po odpowiednim przemalowaniu powinna się nadać, ale nic rewelacyjnego.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

ja tam myślę właśnie z czego zrobić Hag BSB....
zwykłej od Kociołka dodać sztandar? czy macie lepsze pomysły?

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

swietny assasin do DE ale niestety skala 54 mm :(

http://www.reapermini.com/Miniatures/Ma ... 30008_P_AF
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Figurka fajna (a nawet bardziej niż fajna), ale ten koleś pod płaszczem ma płytówe, a do kiedy to assasyni mają biegać w zbrojach :? . Figurka ma niby przedstawiać łowcę nieumarłych, ale mi bardziej ten koleś (chyba przez ten płonący miecz) kojarzy się z łowcą czarownic Solkana.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

wallace
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: wallace »

A może takie figurki Reaper'a z DHL:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Warlord:

Obrazek

Darksword:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Fajne, choć niektóre z tych panienek są za bardzo opancerzone, jak na Wichki czy Czarki, ale można je wystawiać jako zwykłego Mastera/Lorda, (kto powiedział że dowódcami DE muszą być sami faceci :wink: ).

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

ta ostatnia fajna, zastanawiam się jakby ją można wykorzystać....

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Post autor: Ritchie »

Tullaris pisze:(kto powiedział że dowódcami DE muszą być sami faceci :wink: ).
Ritchie.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"

Widukind z Korwei, Kronika Saska

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Artein pisze:ta ostatnia fajna, zastanawiam się jakby ją można wykorzystać....
:lol2:

tylko spokojnie prosze ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Artein pisze:ta ostatnia fajna, zastanawiam się jakby ją można wykorzystać....
Zabespiecz sie przed tym :lol2:
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Zwracanie koledze Arteinowi uwagi jest nie na miejscu, Panowie. W końcu wszyscy posuwamy cynowe figurki :twisted:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Dzięki, dam Ci najlepszego niewolnika jakiego złapię przy następnym Death Night :roll:

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

Post autor: Vincent »

http://www.sindarion.istore.pl/sklep,30 ... 091,0.html
myślałem o takim smoku do moich DE figurka mi się bardzo podoba ale boję sie że jest trochę za duża i nie będzie jak ją wsadzić na podstawkę :?

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kliknij linka, który jest na stronie produktu. Na dole podlinkowanej strony masz zdjęcie z linijką i figurką 28mm dla załapania skali.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

sprawdziłem zaduży nie jest ale nie wie ktoś czy dałoby sięgo postawić np na dwóch łapach tak żeby się nie przewracał (no chyba że w nowej edycji black Dragon jest na rydwanowej podstawce :) )

Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

Pyknij skałkę i będzie. Jak coś to możesz ją ułożyć pod takim kątem, że będzie stał na dwóch łapach + długie piny i da rade.

Awatar użytkownika
SMOK
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: SMOK »

Vincent pisze:http://www.sindarion.istore.pl/sklep,30 ... 091,0.html
myślałem o takim smoku do moich DE figurka mi się bardzo podoba ale boję sie że jest trochę za duża i nie będzie jak ją wsadzić na podstawkę :?
Ten smoczek daje rade. Najwyżej dasz podsatwke rydwanową. Albo podegniesz go do gór, tak by sie przednia łapa uniosła z pinowniem nie powinno być problemu. Trzeba tylko usunąć z łapy ten konar i tyle ;)

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

właśnie - podstaw mu coś pod łapki.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

właśnie - podstaw mu coś pod łapki.
High Elfickie ścierwo :twisted:

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

Vincent pisze:sprawdziłem zaduży nie jest ale nie wie ktoś czy dałoby sięgo postawić np na dwóch łapach tak żeby się nie przewracał (no chyba że w nowej edycji black Dragon jest na rydwanowej podstawce :) )
Moim zdaniem zmieści się na 50x50. Ponieważ jest metalowy nie byłoby również problemu z ustawieniem go na pinach na dwóch łapach
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ