Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
Po odpowiednim przemalowaniu powinna się nadać, ale nic rewelacyjnego.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
swietny assasin do DE ale niestety skala 54 mm
http://www.reapermini.com/Miniatures/Ma ... 30008_P_AF
http://www.reapermini.com/Miniatures/Ma ... 30008_P_AF
Figurka fajna (a nawet bardziej niż fajna), ale ten koleś pod płaszczem ma płytówe, a do kiedy to assasyni mają biegać w zbrojach . Figurka ma niby przedstawiać łowcę nieumarłych, ale mi bardziej ten koleś (chyba przez ten płonący miecz) kojarzy się z łowcą czarownic Solkana.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
Fajne, choć niektóre z tych panienek są za bardzo opancerzone, jak na Wichki czy Czarki, ale można je wystawiać jako zwykłego Mastera/Lorda, (kto powiedział że dowódcami DE muszą być sami faceci ).
Ritchie.Tullaris pisze:(kto powiedział że dowódcami DE muszą być sami faceci ).
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Artein pisze:ta ostatnia fajna, zastanawiam się jakby ją można wykorzystać....
tylko spokojnie prosze
Zabespiecz sie przed tymArtein pisze:ta ostatnia fajna, zastanawiam się jakby ją można wykorzystać....
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
http://www.sindarion.istore.pl/sklep,30 ... 091,0.html
myślałem o takim smoku do moich DE figurka mi się bardzo podoba ale boję sie że jest trochę za duża i nie będzie jak ją wsadzić na podstawkę
myślałem o takim smoku do moich DE figurka mi się bardzo podoba ale boję sie że jest trochę za duża i nie będzie jak ją wsadzić na podstawkę
Kliknij linka, który jest na stronie produktu. Na dole podlinkowanej strony masz zdjęcie z linijką i figurką 28mm dla załapania skali.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ten smoczek daje rade. Najwyżej dasz podsatwke rydwanową. Albo podegniesz go do gór, tak by sie przednia łapa uniosła z pinowniem nie powinno być problemu. Trzeba tylko usunąć z łapy ten konar i tyleVincent pisze:http://www.sindarion.istore.pl/sklep,30 ... 091,0.html
Moim zdaniem zmieści się na 50x50. Ponieważ jest metalowy nie byłoby również problemu z ustawieniem go na pinach na dwóch łapachVincent pisze:sprawdziłem zaduży nie jest ale nie wie ktoś czy dałoby sięgo postawić np na dwóch łapach tak żeby się nie przewracał (no chyba że w nowej edycji black Dragon jest na rydwanowej podstawce )