Green Knight jest obecnie na mazurach.. wraca chyba dzis wieczorem albo jutro, wiec pewnie wtedy zrobi pozadnego update'a.
a dzis załadunek makiet i blatów na cięzarówkę (duzo tego nie bedzie, ale sam tego nie zrobie )
wszyscy chetni do pomocy proszeni sie o pojawienie sie pare minut przed 18 na Narbutta.
Kolata wez ze soba jakiegos familiara (Debka czy Fischa czy jakiegos Blessa) i wpadaj, takich samych armii wg regulaminu laczyc nie mozna, wiec pozyczaj bretke lub skaveny od jezdzcow hadcoru i gogo.
Tak czy siak wpadamy z Bolkiem, Empire + Bretka, tym razem klimatycznym sojuszem.
ja z ostrym bedziemy na bank! Nie zdolal wczoraj wyslac rozpy bo bylo BP zepsute czy cos. DOpiszcie nas prosze. Wyslemy rozpe dzisiaj albo jutro. Ja jestem po za domem i niemam tutaj nawet 2 minut aby AB sciagnac:)
Carodziejki bretonskie, gdy nie ma jeziorka na srodku, sa slabe. Bez kitu .
Po ostatnim sukciesie gry na magii bretonskiej stwierdzilem, ze zwycieskiego skladu nie zmieniam, to byl blad. Zostalismy pocisnieci przez Semiego i Assasela i w zasadzie w kolejnej bitwie przez Linuxa i Slanesha tez. Zabijanie wilkow oraz dozywionych zombie i uciekanie od bk i psow z heraldem khorna lancami bretonskimi to nie jest taktyka pozwalajaca znaczaco pokonac przeciwnika .
Ale slaby wynik na turnieju tylko zacheca do gry na kolejnym. Kiedy nastepna paroowka??
niektorzy z uczestników pozostawili swoje figurki po tym turnieju...
paru bretonskich wojaków pewnie jest Areckiego
ale mam jeszcze 5 wilków do VC - niech ten co zostawił się od mnie zgłosi.
turniej na prawde był super.. nasz klimatyczny sojusz HE+ lizaki sprawdzał sie bardzo dobrze