Nie wiem na który turniej w ten weekend sie zdecydowac, wiec pytam
Morlińska Parówka- AWANGARDA 2008 - 5 lipca.
Green Knight jest obecnie na mazurach.. wraca chyba dzis wieczorem albo jutro, wiec pewnie  wtedy zrobi pozadnego update'a.
a dzis załadunek makiet i blatów na cięzarówkę (duzo tego nie bedzie, ale sam tego nie zrobie
 )
wszyscy chetni do pomocy proszeni sie o pojawienie sie pare minut przed 18 na Narbutta.
pozdrawiam

a dzis załadunek makiet i blatów na cięzarówkę (duzo tego nie bedzie, ale sam tego nie zrobie
wszyscy chetni do pomocy proszeni sie o pojawienie sie pare minut przed 18 na Narbutta.
pozdrawiam

od nas tez ktos bedzieHrabia Duuku pisze:załatwiłem 3 osoby

A ja mam nadzieje, ze te 10 par bedzie 
Kolata wez ze soba jakiegos familiara (Debka czy Fischa czy jakiegos Blessa) i wpadaj, takich samych armii wg regulaminu laczyc nie mozna, wiec pozyczaj bretke lub skaveny od jezdzcow hadcoru i gogo.
Tak czy siak wpadamy z Bolkiem, Empire + Bretka, tym razem klimatycznym sojuszem.

Kolata wez ze soba jakiegos familiara (Debka czy Fischa czy jakiegos Blessa) i wpadaj, takich samych armii wg regulaminu laczyc nie mozna, wiec pozyczaj bretke lub skaveny od jezdzcow hadcoru i gogo.
Tak czy siak wpadamy z Bolkiem, Empire + Bretka, tym razem klimatycznym sojuszem.
- Shakin' Dudi
 - Masakrator

ja z ostrym bedziemy na bank! Nie zdolal wczoraj wyslac rozpy bo bylo BP zepsute czy cos. DOpiszcie nas prosze. Wyslemy rozpe dzisiaj albo jutro. Ja jestem po za domem i niemam tutaj nawet 2 minut aby AB sciagnac:)

fajny turniej... coraz bardzie zaczynaja mi sie podobac parówki.
gratki dla Shina i Dziopa..
do zobaczenia jutro

gratki dla Shina i Dziopa..
do zobaczenia jutro

Carodziejki bretonskie, gdy nie ma jeziorka na srodku, sa slabe. Bez kitu 
.
Po ostatnim sukciesie gry na magii bretonskiej stwierdzilem, ze zwycieskiego skladu nie zmieniam, to byl blad. Zostalismy pocisnieci przez Semiego i Assasela i w zasadzie w kolejnej bitwie przez Linuxa i Slanesha tez. Zabijanie wilkow oraz dozywionych zombie i uciekanie od bk i psow z heraldem khorna lancami bretonskimi to nie jest taktyka pozwalajaca znaczaco pokonac przeciwnika
.
Ale slaby wynik na turnieju tylko zacheca do gry na kolejnym. Kiedy nastepna paroowka??

Po ostatnim sukciesie gry na magii bretonskiej stwierdzilem, ze zwycieskiego skladu nie zmieniam, to byl blad. Zostalismy pocisnieci przez Semiego i Assasela i w zasadzie w kolejnej bitwie przez Linuxa i Slanesha tez. Zabijanie wilkow oraz dozywionych zombie i uciekanie od bk i psow z heraldem khorna lancami bretonskimi to nie jest taktyka pozwalajaca znaczaco pokonac przeciwnika
Ale slaby wynik na turnieju tylko zacheca do gry na kolejnym. Kiedy nastepna paroowka??
niektorzy z uczestników pozostawili swoje figurki po tym turnieju...
paru bretonskich wojaków pewnie jest Areckiego

ale mam jeszcze 5 wilków do VC - niech ten co zostawił się od mnie zgłosi.
turniej na prawde był super.. nasz klimatyczny sojusz HE+ lizaki sprawdzał sie bardzo dobrze
pozdrawiam

paru bretonskich wojaków pewnie jest Areckiego
ale mam jeszcze 5 wilków do VC - niech ten co zostawił się od mnie zgłosi.
turniej na prawde był super.. nasz klimatyczny sojusz HE+ lizaki sprawdzał sie bardzo dobrze
pozdrawiam