WIELKI DRACON
i kasą na wódke.squiq pisze:mogły by się pojawić kłopoty z wątrobą
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
hehe i ja sie zjawie
nie moge sie doczekac
a takie pytanie te domki maja jakies prysznic/lazienki/ zaplecze kuchenne?
nie moge sie doczekac
a takie pytanie te domki maja jakies prysznic/lazienki/ zaplecze kuchenne?
KJ, to Ty nie wiesz ze LS wie zawsze lepiej ?;)no chyba ze grasz chaosem
Zgłoszenia są przerabiane właśnie - podejrzewam, że wieczorem będą wisieć.
Mam prośbę/y:
- jeśli ktoś nie korzysta z noclegu to niech to ZAZNACZY WYRAŹNIE -> nie będzie uwzględniany wtedy w rozpisce na domki
- jeśli ktoś nocuje w piątek też, to niech to ZAZNACZY j/w -> w przypadku pojedynczych osób zostaną te osoby dokooptowane na tę jedną noc tam gdzie wolne miejsca będą (bo trochę bez sensu dla nas będzie ładowanie 1 osoby na cały domek)
- osoby które się na noclegi zapisały niech jak najszybciej podrzucają rozpiski; pewny nocleg mamy zamówiony na 75-80 osób, więc jeśli będzie dużo więcej graczy chętnych na nocleg, to musimy domówić dodatkowe miejsca, a tego się nie da na dzień przed (a nawet jeśli to wolę mieć wszystko nagrane szybciej niż się głowić w sobotę co z nadwyżką osób zrobić). Oczywiście nie martwcie się, nikomu spać na dworcu nie damy.
I na koniec chciałbym podkreślić:
- zgłoszenia ślemy na maila, tylko takowe traktujemy jako OFICJALNE
- zgłoszeniami zajmują się Esgaroth i Bladeweaver, więc ew. pytania czy dotarło, czy wszystko ok to do nich
- do mnie oczywiście wszystkie sprawy poza dwiema powyższymi jak najbardziej; największa skuteczność i pewność to na telefon (w sensie, że od razu wiem o sprawie ), ale też sprawdzam codziennie GG i forum, więc na privy odpisuję, ale to tak cierpliwie czekać - nie jestem tam 24 godziny na dobę
Mam prośbę/y:
- jeśli ktoś nie korzysta z noclegu to niech to ZAZNACZY WYRAŹNIE -> nie będzie uwzględniany wtedy w rozpisce na domki
- jeśli ktoś nocuje w piątek też, to niech to ZAZNACZY j/w -> w przypadku pojedynczych osób zostaną te osoby dokooptowane na tę jedną noc tam gdzie wolne miejsca będą (bo trochę bez sensu dla nas będzie ładowanie 1 osoby na cały domek)
- osoby które się na noclegi zapisały niech jak najszybciej podrzucają rozpiski; pewny nocleg mamy zamówiony na 75-80 osób, więc jeśli będzie dużo więcej graczy chętnych na nocleg, to musimy domówić dodatkowe miejsca, a tego się nie da na dzień przed (a nawet jeśli to wolę mieć wszystko nagrane szybciej niż się głowić w sobotę co z nadwyżką osób zrobić). Oczywiście nie martwcie się, nikomu spać na dworcu nie damy.
I na koniec chciałbym podkreślić:
- zgłoszenia ślemy na maila, tylko takowe traktujemy jako OFICJALNE
- zgłoszeniami zajmują się Esgaroth i Bladeweaver, więc ew. pytania czy dotarło, czy wszystko ok to do nich
- do mnie oczywiście wszystkie sprawy poza dwiema powyższymi jak najbardziej; największa skuteczność i pewność to na telefon (w sensie, że od razu wiem o sprawie ), ale też sprawdzam codziennie GG i forum, więc na privy odpisuję, ale to tak cierpliwie czekać - nie jestem tam 24 godziny na dobę
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
YO!
dzisiaj (4 lipiec, godz 23:59) mija termin dosyłania rozpisek za +5pkt .
Do wtorku (8 lipca, 23:59) mija termin za +2pkt. Kto nie dośle rozpiski do terminu wtorkowego zostanie usunięty z domkowej listy (sorry ale musimy wiedzieć ile osób naprawdę będzie nocować aby zapłacić bazie harcerskiej kasę)
dzisiaj (4 lipiec, godz 23:59) mija termin dosyłania rozpisek za +5pkt .
Do wtorku (8 lipca, 23:59) mija termin za +2pkt. Kto nie dośle rozpiski do terminu wtorkowego zostanie usunięty z domkowej listy (sorry ale musimy wiedzieć ile osób naprawdę będzie nocować aby zapłacić bazie harcerskiej kasę)
myślałem o tym, ale wielu graczy woli płacić na wejściu - to taka tradycja niejakoChristos pisze:Najlepszym wyjściem była by wcześniejsza wpłata całości lub części kasy na konto.
Żeby nie powtórzył się "Kryzys Mastermindzki"
To taka propozycja na przyszłość.
Draconis - FOR EVER !!!
Złgoszenie oraz rezerwacja na domek wysłane.