Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Czempion Khorne'az pięknych czasów, jak kazdy z bogów Chaosu miał pełną stronę modeli czempionów.
Sekundka i wkleję link do Solegends z katalogiem.
EDIT:
strona z zawartością katalogu
http://www.solegends.com/citcat912/index.htm
klikasz "champions of Khorne" i jest w środku trzeciego rzędu od góry.
Ogólnie polecam przejrzenie zawartości, modele Chaosu z tych czasów są IMO bardzo fajne.
Sekundka i wkleję link do Solegends z katalogiem.
EDIT:
strona z zawartością katalogu
http://www.solegends.com/citcat912/index.htm
klikasz "champions of Khorne" i jest w środku trzeciego rzędu od góry.
Ogólnie polecam przejrzenie zawartości, modele Chaosu z tych czasów są IMO bardzo fajne.
Yes!! Yes!! Dostałem się na studia
Politechnika Krakowska Budownictwo
Yes, Yes, Yes Nie no żartowałem ofkoz A w celach zarobkowych czy turystycznie ?
ach te fiordy... marzenie
WIKING k***a.Lunn pisze:Jutro o 4.30 rano jadę do Skandynawii i nie będzie mnie ze trzy tygodnie - nie uschnijcie z tęsknoty przez ten czas
Ahoj!
...chyba, że coś poyebałem
Siedzę sobie przed kompem, sączę brandy i zastanawiam się czy iść na miasto, mimo że będzie tam w porywach mój jeden kumpel i pewno nic ponadto. Może jakaś podpowiedź?
A licky boom boom down!!!
Sprawdź w gazecie może jakiś fajny film leci.
Yess! Odebrałem słoiczki z cła (ponad 3 tygodnie tam leżały), koniec bajzlu na biurku i okolicach w związku z miliardem farbek -- najczęściej używane własnie zlałem do malutkich 5ml słoiczków (podobnych do tych w starter setach gw), a reszta na półkę "od potrzeby"
A jeszcze bardziej cieszy mnie to, że GW wycofało uberdrogie mixing poty, dzięki czemu my możemy wkroczyć na rynek z tymi małymi słoiczkami w cenie gdzieś w okolicach złotówki za sztukę, jeśli nie taniej
A jeszcze bardziej cieszy mnie to, że GW wycofało uberdrogie mixing poty, dzięki czemu my możemy wkroczyć na rynek z tymi małymi słoiczkami w cenie gdzieś w okolicach złotówki za sztukę, jeśli nie taniej
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Właśnie o to chodzi, ze nie mam ochoty siedzieć przed telewizorem.TomCio pisze:Sprawdź w gazecie może jakiś fajny film leci.
A licky boom boom down!!!
No to wał.b_sk pisze:Właśnie o to chodzi, ze nie mam ochoty siedzieć przed telewizorem.TomCio pisze:Sprawdź w gazecie może jakiś fajny film leci.