WIELKI DRACON
Każda taka informacja jest dla mnie istotna w kontekście rozpisania na domki. Ostateczna zweryfikowana lista będzie w sobotę podczas zapisów, kiedy będziemy wiedzieć kto przyjechał.Asassello pisze:z tego co mi wiadomo to Semiego moze nie byc..
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Jeśli chodzi o Ultra Stara to zgram na płytki moje zbiory i wezmę rzutnik cyfrowy.Gajowy pisze:PCPamela pisze:Można wiedzieć na jaką platforme (PC, PS, Pegazus,TV, DVD?)Ziemko pisze:bierzemy z Dimmem i Gajowym sprzet do karaoke :D:D
Bo jak coś mogę wspomóc swoim zbiorem."
Co do:
- Pierun
- Heinrich
- Mykowski
- Ksin
+ osoby towarzyszące:
* Wojciech Arendt
* Tomasz Arendt
* Tomasz Mechlewicz
* Sebastian Mejer
To napisałem w piątkowym mailu, że chcemy być razem w domku. To tak, żeby nie było że nie pisałem
- Pierun
- Heinrich
- Mykowski
- Ksin
+ osoby towarzyszące:
* Wojciech Arendt
* Tomasz Arendt
* Tomasz Mechlewicz
* Sebastian Mejer
To napisałem w piątkowym mailu, że chcemy być razem w domku. To tak, żeby nie było że nie pisałem
ciężko będzie wszystkich do jednego wrzucić, bo mamy górny limit jeśli idzie o ilość domkówHeinrich pisze:Co do:
- Pierun
- Heinrich
- Mykowski
- Ksin
+ osoby towarzyszące:
* Wojciech Arendt
* Tomasz Arendt
* Tomasz Mechlewicz
* Sebastian Mejer
jutro wieczorem będę wiedział czy np. dodatkowy domek się pojawi, ale jak widać - będzie trzeba wszystkich zadowolić a to nie takie łatwe
Draconis - FOR EVER !!!
Scimitar jako ostatnia osobe do naszego domku dopisz ( od razu na liste graczy tez) Mariusz Megi Megger
spoko - rozpy chyba jeszcze nie dosłał, więc jeśli jeszcze nie wysłał to niech to zrobiZiemko pisze:Scimitar jako ostatnia osobe do naszego domku dopisz ( od razu na liste graczy tez) Mariusz Megi Megger
Draconis - FOR EVER !!!
Jakby ktoś miał problemy z dodzwonieniem się do bazy, a chce załatwiać nocleg wcześniejszy niż piątkowy:
502 043 914 - tel do kolesia z Bazy -> myślę, że to pomoże
502 043 914 - tel do kolesia z Bazy -> myślę, że to pomoże
Draconis - FOR EVER !!!
Noo hałastro warszawsko-czwartkowa domek zarezerwowany na hasło "chrząszcz brzmi w trzcinie". Miejsc na dole jest 10, wiec chyba akurat na naszą ekipe. Domek czeka, łiskej sie chlodzi, dziwki juz podobno cwicza na rurkach, wiec mozna jechac.
Jak mozesz to zamien góre domku 6 z domkiem 7. Oskar Raptor napewno jada ale rozpiski jak ich znam to wysla w piatek wieczorem bo im sie niechce, ale gadalem z nimi i beda na 100%Scimitar pisze: DOMEK 6*
1. Skaven S
2. Dydu S
3.
4.
5.
1. Chudy S
2. Fedek S
3. Kurka S
4. Klapcioo S
5. Hrabia S
6.
7.
8.
9.
10.
DOMEK 7*
1. Pawlak (rozumiem, że go nie będzie ??)
2. Cosmo S
3. Mastrowski S
4. Dudzic S
5. Butanowicz S
1. Assur S
2. Shino S
3. Kubi S
4. Robson S
5. Dalmar S
6. Dziop S
7.
8.
9.
10.
Witam zastanawiałem się bardzo nad wyjazdem do Wejherowa, moim problemem jest natomiast brak floty.
Dzięki kilku namowom wpadłem na pomysł zrealizowania składki na mój wyjazd
Armie mam, przygotowanie jest, potrzeba tylko dobrych chęci.
Składka po 2 zeta od ludzi którzy mnie znają lub/i nieznają napewno byłaby mile widziana
Z góry thx
Składka po 2 zeta od ludzi którzy mnie znają lub/i nieznają napewno byłaby mile widziana
Z góry thx
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Nawet piątkę bym ci przelał, ale nie podobają mi sie twoje opisy profilu i sygnatura.LinuX pisze:Witam zastanawiałem się bardzo nad wyjazdem do Wejherowa, moim problemem jest natomiast brak floty.
Z góry thx
Eeee, rozpę dosłałem w drugim praniu... nie doszła znów? (pozycja 83)