Ej potraktujcie to na serio To glupie 2 zeta od osoby a dzieki temu ta znana Wam wszystkim zapewne plewa pojedzie na turniej swoja piekna armia.LinuX pisze:Witam zastanawiałem się bardzo nad wyjazdem do Wejherowa, moim problemem jest natomiast brak floty.
Dzięki kilku namowom wpadłem na pomysł zrealizowania składki na mój wyjazd
Armie mam, przygotowanie jest, potrzeba tylko dobrych chęci.
Składka po 2 zeta od ludzi którzy mnie znają lub/i nieznają napewno byłaby mile widziana
Z góry thx
WIELKI DRACON
Jak zatańczy nago wokół ogniska, to pewnie sporo zbierze - choć, hmm nie jest ponętną blondyną (żart, żart of cors )
Darku - jesteś, co prawda w moich przypisach, ale jesteś
Darku - jesteś, co prawda w moich przypisach, ale jesteś
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Ponieważ z tego co wiem Dębek nie nocuje w domku, to za zgodą Jeźdzców ja zajmę jego miejsce w chatynce nr 1.Scimitar pisze: ...
No i w ogóle na turniej sie zgłaszał - armia High Elves.
Popołudniu wyślę mailika z rozpiską.
Jacek Kaczmarski.
Ode mnie też.
Linux ode mnie to nawet 10 dostaniesz i browarka do ogniska
to tak specjalnie zebys nie wygral czasem 2 mastera z rzedu, masz tylko z nami pic
- Bladeweaver
- Mudżahedin
Wcale... 103 pozycja...Kotlet pisze: Wezcie ogarnijcie te zgloszenia, bo Kielona to np. wogole nie ma na liscie.
gh...wracaja czasy gdzie graczy było 100+ mam nadzieje ze bedzie 90 z zapisanych osob chociaż:) frekwencja dopisała;)
Ekipy przyjeżdżające w piątek niech podają godziny, cobym podszedł i wytłumaczył wam jak dojechać w sobotę na miejsce turnieju (komunikacja miejska). Ewentualnie kogoś od dworca mogę zaprowadzić do bazy (choć pewnie ci co byli to znają trasą do bazy).
Dzisiaj będę w bazie i poustalam co i jak z noclegiem, więc jutro zanim czwartkowa ekipa wyruszy to napiszę tutaj. Zobaczę też jak wygląda sprawa z większą ilością miejsc (90 mamy zaklepane na bank). Najwyżej się miśki poprzytulacie do siebie i zamiast 10 to na dole będzie np. 12 osób.
Dzisiaj będę w bazie i poustalam co i jak z noclegiem, więc jutro zanim czwartkowa ekipa wyruszy to napiszę tutaj. Zobaczę też jak wygląda sprawa z większą ilością miejsc (90 mamy zaklepane na bank). Najwyżej się miśki poprzytulacie do siebie i zamiast 10 to na dole będzie np. 12 osób.
Draconis - FOR EVER !!!
A wiec krótkie podsumowanie od Legionu Kraków:
Wyruszamy jednak w piatek wieczorem więc potrzebujemy tylko nocleg z soboty na niedzielę.
Nasz skład na domek to:
1.Skaven
2.Dydu
3.Oskar
4.Raptor
5.Butan (był on do innego domku przypisany ale jako że jedzie z nami to prosze go do nas podpiąć)
Wszyscy juz wysłali rozpy i sa na liście zgłoszonych
Co do prośby Dyda o zmianę domku to chłopaki apelują o przyklejenie nas zamiast góry domku nr 6 na górę domku 7 tak aby dół naszego domku zajmował Rogaty i Inkwizytor.
Pozdro
Wyruszamy jednak w piatek wieczorem więc potrzebujemy tylko nocleg z soboty na niedzielę.
Nasz skład na domek to:
1.Skaven
2.Dydu
3.Oskar
4.Raptor
5.Butan (był on do innego domku przypisany ale jako że jedzie z nami to prosze go do nas podpiąć)
Wszyscy juz wysłali rozpy i sa na liście zgłoszonych
Co do prośby Dyda o zmianę domku to chłopaki apelują o przyklejenie nas zamiast góry domku nr 6 na górę domku 7 tak aby dół naszego domku zajmował Rogaty i Inkwizytor.
Pozdro
Ostatnio zmieniony 8 lip 2008, o 17:19 przez Skaven, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
na te gory itp to bym na razie nie zwracal zbytniej uwagi, bo jak pisalem - mamy 6 domkow, w tym ten 6ty jest w rezerwie (glownie dla orgow) - za 30 min sie dowiem czy jakies dodatkowe miejsca beda i wtedy najwyzej poszereguje te osoby.
Draconis - FOR EVER !!!
Mały edit posta wyżej, będziemy jednak w sobotę rano więć tylko nocleg z soboty na niedzielę potrzebujemy.
Pozdro
Pozdro