Ponury Angus & reszta trolli
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
wypas!! i to niby jest poziom TT?? ŻENUA jak to jest TT to ja nie umiem malować!
Karkonoska Frakcja Fantastyki http://www.kffjelenia.fora.pl
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
Każdy ma taki TT na jaki zasługuje .grahnar pisze:wypas!! i to niby jest poziom TT?? ŻENUA jak to jest TT to ja nie umiem malować!
Co do figurek to rewelacyjnie pomalowane. Tylko ten NMM wygląda jak kamień. Chyba, że to nie NMM i tak miało być... Oby więcej takiego TT na stołach.
Śnieżka to świetny pomysł.
-
- Kretozord
Jako, że to mój pomysł jestem za tym żeby pociskał w przeciwników śnieżką, straszny i tak nie będzie to może chociaż śmieszny
Na podstawce koniecznie jakiś bałwanek.
Na podstawce koniecznie jakiś bałwanek.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
A te plamy na podstawce to specjalnie ?? No to teraz gramy w kręgle Świetnie pomalowany.
W takiej pozie model prezentuje się zupełnie inaczej. Dużo lepiej niż oryginał. O malowaniu nie ma co mówić - wiadomo, że jest świetne. Śnieżka jest rewelacyjna.
Yeti fajniej by chyba wygladal w bialo-niebieskich kolorach. Uwazam, ze mozna by uzyskac lepsze cienie. Ten fiolet jestis taki blady. Ale ogolnie to podoba mi się malowanie. Szczegolnie luneta
ps: to jest najwyzszy poziom jakim potrafisz malowac ? pytam bez jakis zlosliwosci
ps2: ja widze pierwszy model pierwszy raz w zyciu , wiec nie wiem na ile innych wzorów byl on juz pomalowany przez innych. Bowiem bardzo podoba mi sie roznorodnosc kolorow . Jezeli MuK sam je dobierales to gratki
ps: to jest najwyzszy poziom jakim potrafisz malowac ? pytam bez jakis zlosliwosci
ps2: ja widze pierwszy model pierwszy raz w zyciu , wiec nie wiem na ile innych wzorów byl on juz pomalowany przez innych. Bowiem bardzo podoba mi sie roznorodnosc kolorow . Jezeli MuK sam je dobierales to gratki
Ja wole go w takiej wersji jakiej jest. Biało-niebieski był w oryginale i mi sie nie podobało.Yeti fajniej by chyba wygladal w bialo-niebieskich kolorach. Uwazam, ze mozna by uzyskac lepsze cienie. Ten fiolet jestis taki blady. Ale ogolnie to podoba mi się malowanie. Szczegolnie luneta
Jak można by uzyskać lepsze cienie ?
Dlaczego uważasz ze fiolet jest blady ? Nie zauważyłem.
Jaka luneta ?
Nie, to taki poziom, żeby pomalować, a się zbytnio nie narobić. Gdyby nad każda figsą do armii się napinał to pomalowaną armią zagrałbym na emeryturze.ps: to jest najwyzszy poziom jakim potrafisz malowac ? pytam bez jakis zlosliwosci Smile
Bo pomysł ze śnieżką przyszedł już w trakcie malowania, nie było szans na zmianę ustawienia palców.Malowanie jak zwykle bardzo ładne Smile tylko jakoś ta śnieżka imo jakby przyklejona do łapy była a nie trzymana...
Chyba chodzi o WarlockaMuK pisze:Jaka luneta ?
EDIT A śnieżka wyglada bardzo dobrze co do jej położenia to mozna powiedzieć że jest w fazie "opuszczania reki" tego trolla.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2008, o 10:39 przez Voodoo, łącznie zmieniany 1 raz.