WIELKI DRACON
A Scimii ty liczyleś ilość świniecego miesa na to ognisko dla 130 osob:D?
innymni słowy "czy bierzemy swoje miesko?"
Mamy kupować sobie kielbaski na ognisko czy mamy to w wejściowkach:P?
- Kedziorson
- Masakrator
frekwencja rośnie...u mnie się zaczyna zbieranie RS
W tej kwestii nic się nie zmieniło. Kiełbaski i chleb powinny być.Rzymek pisze:Mamy kupować sobie kielbaski na ognisko czy mamy to w wejściowkach:P?
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
jakby ktos byl zainteresowany to mam jedno miejsce w samochodzie w jezdzie na i z turnieju moge zabrac kogos z Moreny (Gdańszczan) albo z Orłowa (Gdynian), jezeli ktos jest zainteresowany niech pisze na gg: 2387557, w drodze na turniej osoby zabieram tylko z wyznaczonych punktow na w.w. osiedlach, w drodze powrotnej moge odwiezc pod dom, od ew. pasazera oczekuje 10zl na wache, jak ktos jest zaintersowany niech sie odzywa dzisiaj, bo jak cos musze zalozyc kufer na dach a i tak robie wszystko zeby zmaksymalizowac sobie jutrzejszy sen
pzdr
pzdr
Od 19 Bialystok jest w drodze, w sile 4 chłopa, spodziewajcie sie ich o 3 w nocy na dworcu, a potem na sali. Beat this !
Ja niestety nie dojade - rozlozyl mnie zoladek pare dni temu i jeszcze wciaz dochodze do siebie żal, bo dlugo sie nastawialem na ten konkretny turniej.
Ja niestety nie dojade - rozlozyl mnie zoladek pare dni temu i jeszcze wciaz dochodze do siebie żal, bo dlugo sie nastawialem na ten konkretny turniej.
nieaktualnethurion pisze:jakby ktos byl zainteresowany to mam jedno miejsce w samochodzie w jezdzie na i z turnieju moge zabrac kogos z Moreny (Gdańszczan) albo z Orłowa (Gdynian), jezeli ktos jest zainteresowany niech pisze na gg: 2387557, w drodze na turniej osoby zabieram tylko z wyznaczonych punktow na w.w. osiedlach, w drodze powrotnej moge odwiezc pod dom, od ew. pasazera oczekuje 10zl na wache, jak ktos jest zaintersowany niech sie odzywa dzisiaj, bo jak cos musze zalozyc kufer na dach a i tak robie wszystko zeby zmaksymalizowac sobie jutrzejszy sen
pzdr