![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
DE pokazują coraz większy potencjał, skoro wygrywają z demonami przy, jak piszesz, dość dużym pechu. Ciekawe jak by było gdyby przeciwnik miał większego demona.
Moderator: Yudokuno
Jutro będę grał z dużym. Może będzie łatwiej, bo na demony na masie piechoty nie ma jakiej magii braćCiekawe jak by było gdyby przeciwnik miał większego demona.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
W sensie duzego demona? Jesli to nie Keeper to chyba najlatwiej bedzie execiutioners axe + asf banner.Tullaris pisze:Jeśli uda ci się go sieknąć to koniecznie napisz jak, ja cały czas się zasatanawiam czym można by zlikwidować u nas takiego BT i nic mi nie przychodzi do głowy.
A no tak, zapominam caly czas, ze wy gracie na jawne rozpy...Murmandamus pisze:Przy jawności rozpisek zaden myślądy właściciel Greater Demona nie dotknie się nim do BG gdzie jest AS+Exe Axe(no chyba wyjątek KoSa)
mika pisze:W sensie duzego demona? Jesli to nie Keeper to chyba najlatwiej bedzie execiutioners axe + asf banner.Tullaris pisze:Jeśli uda ci się go sieknąć to koniecznie napisz jak, ja cały czas się zasatanawiam czym można by zlikwidować u nas takiego BT i nic mi nie przychodzi do głowy.
Właśnie czyli jeśli który z bydlaków ustoi to nasz Dredlord ma przerąbane.Jerzyn pisze:pancerz starczy, ale innej ochrony nie bedzie...
A jaki masz sposób na 2x20 plaguebearerów z heraldami? Sypią się tak samo chętnie, jak BK z regenką.te deomy co jankielu grales nie byly raczej tip-topik
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.