WIELKI DRACON

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Loki
Chuck Norris

Post autor: Loki »

NA POCZĄTEK.......

XIII!! KOHORTA!! XIII!! KOHORTA!!..... BWT, BWT, BWT!!

turniej Rewalka!! naprawdę szacuneczek dla DRACONISU.... za stoły itp.

sala była mistrzowska..... ale Klima by się przydała bo parówa na maxa....

XET!! Ty już nigdy mi nie nie będziesz tłumaczyć jak gdzieś dojść ale przy okazji dzięki bo z chłopakami zwiedziliśmy cala Wejherowska kalwarie czy jak to się tam nazywało :D

Ognisko..... hmmmmm...... Sto lat dla SIMIEGO i dla Młodego za jego 18-stke co ma za miecha :D
* Karaoke super.... gardła jeszcze nie mam.....
* XII KOHORTA!! super sie z wami pije :D
* Gajowy pamiętaj o naszym challenge u was w moto stajni
* spacerek po Alk tez wesoły....]
Jednym słowem Ognisko SUPER!!

Gry :D
powiem tak dzięki wszytkim z Którymi grałem mam nadzieje ze wam również miło się Grało :D

pozdro

BWT!!
A MESSAGE TO THE EMPIRE:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Małe pkt ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Heinrich
Kradziej
Kontakt:

Post autor: Heinrich »

Też zauważyłem, że wyniki na ścianie na sali różnią się trochę od tych co tutaj wiszą.

Które są ostateczne i prawidłowe?

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Xet pisze:Dyplom mam za 10 miejsce , a tutaj widze ze 9 :)
móglbyś zarzucić jakąś obszerniejszą relacje? Jak co to forum HE sluży do tego ;)

gratulacje dla najlepszego haja.

No i prosze o szczególową relacje+rozpiske.

Dziękuje :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Gratulacje dla zwyciezonych...

dlaczego osoby, ktore maja wiecej małych punktów sa za tymi, ktore maja ich mniej.. miejsce 6-7 oraz 8-11.. no chyba ze ja jakos zle czytam ta tabele.

pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Kosa pisze:
móglbyś zarzucić jakąś obszerniejszą relacje? Jak co to forum HE sluży do tego ;)

gratulacje dla najlepszego haja.

No i prosze o szczególową relacje+rozpiske.

Dziękuje :)
Daj mi 30 minut , zaraz cos nasmaruje

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

o kolejności decydowały:
1. ilość punktów
2. różnica małych

różnice w wynikach mogą się brać z innego posortowania - ot tyle
To co chłopaki wieszali na ścianie na sali, to były ostateczne.

Ze swojej strony dziękuję za docenienie naszej organizacji (podziękowania należą się Tomkowi Stanikowi, który w pocie czoła dłubał dodatkowe tereny oraz ekipie, która te stoły taszczyła, latała i załatwiała dzień przed turniejem, coby każdy ze 123 osób grał na porządnym blacie). Sauna była, przepraszam za to - po części lampy ostro grzały. Za miesiąc mają wymienić wentylację i okna na uchylne, więc jeśli w przyszłym roku będziemy robić na tej samej sali to powinno być kulturalnie.

Z rzeczy znalezionych - czapka (Inferno ?? ), lasek (BigPasiak).

Dziękuję Anii i Mahoniowi za trud i pracę przy ocenie armii - jak dotrą do domu to pewnie skrobną coć od siebie (komenty dotyczące ocen).
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

Szczury wlasnie dotarly do domow i mimo ze nie pokazalismy sie zbytnio ani od strony frekwencji ani od strony wynikow to bede bardzo ale to bardzo milo wspominal ten turniej. sala luksus jedynie ta klima... we wszystkich 4 bitwach (no niestety nie dalem rady wstac w niedziele na pierwsza bitwe :P) trafialem na spoko przeciwnikow . Impreza ogniskowa byla genialna wielki szacun dla organizatorow za przygotowanie wszystkiego.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Zajebiscie bylo. Strasznie zaluje ze nie pojechalem w czwartek. Generalnie wszystko super poza temperatura na sali i moimi rzutami w 2 bitwach :) I ta łódka lezaca u nas w domku jak sie obudzilem :O Pozdro przeciwnikom i wszystkim innym!
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Kozisyn
Wodzirej

Post autor: Kozisyn »

turniej naprawde świetny nie ma cos sie czepiac do organizatorów
dziekuje wszystkim co wyli ze mną w sobote i wszystkim z którymi miałem okazje zagrać :wink: Na samym turnieju zmieniłbym wielkosc obelisków z giewontu do statuetki wolnosci, bo chowały sie za nimi całe oddziały :)
duuuużo demonów no nie ma co zrobić

a i jeszcze

XIII KOHORTA :!:

Awatar użytkownika
esgaroth
Falubaz
Kontakt:

Post autor: esgaroth »

Młody pisze:Małe pkt ;)
taa, źle coś posortowałem, teraz wyniki są te same co na sali

Awatar użytkownika
Pamela
Wodzirej

Post autor: Pamela »

Właśnie dojechałem do domu, mała regenerka i wrzuce fotki i filmy.

Awatar użytkownika
Kozisyn
Wodzirej

Post autor: Kozisyn »

byle odpowiednio ocenzurowane

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

BWT! BWT! BWT! XIII KOHORTA! XIII KOHORTA! XIII KOHORTA!

Więc tak: turniej- organizacja zajefajna, szkoda tylko braku klimy na sali. Specjalne podziękowania dla Zulusa, który wpadł na doskonały pomysł zagrania trzeciej bitwy na korytarzu- rewelka;-)

Impreza w sobotę wieczór, poprzedzona "romantycznym" spacerkiem z prawie całą ekipą BWT(dzięki Xet:-P nie wiem jak Ty trafiasz po imprezach do domu:-P),była doskonała;-) Nie ma to jak obchodzenie urodzin Scimiego i Młodego(na miesiąc przed), karaoke, słuchanie piosenki by Waldek, czy spacer do nocnego:-P

O bitwach nic nie powiem, bo to była żenada, dziękuję tylko moim przeciwnikom za grę;-)

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Jeden z fajniejszych turniejów na jakich byłem (- za klimatyzację a raczej jej brak:) pozdro dla organizatorów, zwłaszcza zaś dla malarzy, których mogłem zobaczyć przy pracy, szacunek dla Was i podziw ...Dzięki przeciwnikom, zwłaszcza Skavenowi za miłą i szybką grę, dzięki której szybciej mogłem wrócić do domu ( niestety nie uciekłem przed okrutną burzą) do zobaczenia na nastepnych turniejch. Wyniki 10:10 Demony, 3:17 HE, 19:1 We, 16:4 O&g, 10:10 lizaki

Awatar użytkownika
mahon
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: mahon »

Cześć,

Z Wejherowa wróciliśmy w nocy - podróż była koszmarna! Potwornie lało, widoczność była denna, wycieraczki ledwie się wyrabiały, a w Bydgoszczy samochody pływały a nie jeździły. Ale udało się wrócić, więc wrzuciłem już relację i komentarz, o którym pisał Scimi.

RELACJA i KOMENTARZ

Jest też galeryjka ze zdjęciami prac z finału, czyli z sędziowskiego stoliczka:

GALERIA

Potem dorzuce wiecej zdjec - w tym takze ze stolow bitewnych, ale poki co musze chwile odsapnac....

Dziekuje - w imieniu Ani i swoim - za udaną imprezę i miło (choć intensywnie) spędzony czas! Bardzo się cieszymy z tego spotkania i mamy nadzieję, że i Wy będziecie w przyszłości zainteresowani podobnymi konkursami.

Dzięki dla Deada i Scimiego za gościnność i "pełnienie honorów domu", a dla organizatorów - za udaną imprezę. Do zobaczenia :)
-- Mahoń

All About Miniature Painting - wszystko o malowaniu figurek!

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

A wlasnie a propo podrozy to wielkie dzieki Dziopowi za zabranie mnie i calej ekipie z samochodu za niezle pompy :)
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Błażej
Kretozord

Post autor: Błażej »

juz chyba wymieniono wszystkie zalety turnieju:)

Chciałbym dodać jedną wadę... czyli zdecydowany niedobór sędziów... tak naprawdę, to tylko Scimi zajmował się sędziowaniem, a i tak usłyszałem od niego 2x 'IMO' a nie odpowiedź :)

Na szczęście, już mi się nie chce spierać o zasady z przeciwnikami (a i zauważyłem że przeciwnicy są ostatnimi czasy mniej konfliktowi - oby tak dalej)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

tak naprawdę, to tylko Scimi zajmował się sędziowaniem
wypraszam sobie

;)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Błażej pisze: Chciałbym dodać jedną wadę... czyli zdecydowany niedobór sędziów... tak naprawdę, to tylko Scimi zajmował się sędziowaniem, a i tak usłyszałem od niego 2x 'IMO' a nie odpowiedź :)
Sędziów miało być 2óch więcej, ale z różnych przyczyn nie dotarli. A IMO to była taka wstawka - jak odpowiadam, to traktujcie to za moje ostateczne zdanie :)

Za rok - gdziekolwiek turniej będzie, to sauny na pewno nie będzie.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

ODPOWIEDZ