To sie nazywa "kaprys"Fanatyk pisze:Jaki Bóg pozwala na to żeby ludzie pokroju Fritzla chodzili spokojnie po świecie a zabiera w najgłupszy sposób najwybitniejszych Polaków?
Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Czekam na wyniki ekspertyzy policyjnej, ale już teraz mogę powiedzieć że na pewno bóg sprzyja tym, którzy nie ładują się nagle na lewy pas pod koła samochodu dostawczego.Fanatyk pisze:Jaki Bóg pozwala na to żeby ludzie pokroju Fritzla chodzili spokojnie po świecie a zabiera w najgłupszy sposób najwybitniejszych Polaków?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A za kierownica byl Bog, czy Geremek?Fanatyk pisze:Jaki Bóg pozwala na to żeby ludzie pokroju Fritzla chodzili spokojnie po świecie a zabiera w najgłupszy sposób najwybitniejszych Polaków?
bez przesady, zasluzony polityk, z osiagnieciami, ale czy od razu musimy oglaszac zalobe?
Żałoba się sprzedaje. I przekłada na punkciki w sondażach -- a nuż komuś się nie spodoba, że żałoby nie ogłosiłeś, więc lepiej grać bezpiecznie. Polityków osobiście nic to nie kosztuje w końcu.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Cześć.
ostatnie dwa posty uswiadomiły mi, jak wiele ten temat wnosi w rozwój WFB, więzi społecznych oraz szeroko pojętej kultury 
pozdrawiam

pozdrawiam

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
i wszystko wyszlo, Skavenblight za pomocą tego tematu i calych plotów chce zniszczyć calkowicie wfb w Polsce!! 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Oczywiście.Kosa pisze:i wszystko wyszlo, Skavenblight za pomocą tego tematu i calych plotów chce zniszczyć calkowicie wfb w Polsce!!
Moderowanie coraz to większej ilości for ma służyć zepchnięciu ich wszystkich pod moją całkowitą kontrolę. Zapanuje na nich chaos i szaleństwo. Już za późno na cokolwiek

Daj Ty spokój, nawet żeby niszczyć WFB trzeba chcieć z nim mieć coś wspólnego

Pozdrawiam NS przy okazji, było miło z Wami 2 razy zagrać... i przegrać

teraz się tam nie wykręcaj
zaglada wisi w powietrzu.
A to byliście w naszej dziurze?

A to byliście w naszej dziurze?

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Skavenblight pisze:Zdarzyło się. Mordheim w NS umarł i trzeba było nekromantówKosa pisze: A to byliście w naszej dziurze?

to ja już wiem dalczego robią miasto

oj nie ladnie, zrobilaś z nich zombi pod Twym wladaniem, oj nie ladnie

ale to dobrze. Sam chętnie pogram na porządnym mieście w końcu, bo takowe zostalo kiedyś dawno temu sprzedane i nie bylo gdzie grać, a ja nie bede gral na rolkach po srajtaśmie i pudelkach po herbacie

a więc rozporządzaj dalej tymi zombolami

pfff...
to mi jeszcze będą placić za to, że mogą ze mną grać
nie ma lekko w życiu
to mi jeszcze będą placić za to, że mogą ze mną grać

nie ma lekko w życiu

Kosa pisze: to mi jeszcze będą placić za to, że mogą ze mną grać