Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
no ale wiesz...
ja juz tak psize jak mordheimowiec
nie będe tak cisnieniowal i powergamerzyl jak, ci, ci straszni battlowcy
ja juz tak psize jak mordheimowiec
nie będe tak cisnieniowal i powergamerzyl jak, ci, ci straszni battlowcy
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
W żadnym systemie nie ma co być PG.
Tak mówiłam w Mordheimie, Necromundzie, Gorkamorce i tak będę mówić teraz też w 40k.
I nie ma co wałować z wielkością okienek i tego typu bzdetami Nie gramy o złote gacie. Nie ma co męczyć listy sędziowskiej o takie duperele
BTW... znów zrobiłam laskę carnival masterowi!
Tak mówiłam w Mordheimie, Necromundzie, Gorkamorce i tak będę mówić teraz też w 40k.
I nie ma co wałować z wielkością okienek i tego typu bzdetami Nie gramy o złote gacie. Nie ma co męczyć listy sędziowskiej o takie duperele
BTW... znów zrobiłam laskę carnival masterowi!
Ja tam próbuje przenieść stare rozpiski DL na nowy book, a ze akurat mój stary wybór (tj Nurgle + Tzeentch) tak wygięli to nie do mnie wąty ;pKosa pisze:odezwal się ten co próbuje grać DL na ful PG...
kiedyś graleś w zasadzie tylko na Nurglu
Nie zawsze miałem oddział horrorów A nie brałem herosów Tzeentchowych bo nie było miejsca, starczało pktów na heralda nurglowego i exalted demona undevided. Czasem brałem discmanaKosa pisze:kiedyś graleś w zasadzie tylko na Nurglu
hihi
Mój chomik tak zayebiście spał, że aż mu fote strzeliłem
Mój chomik tak zayebiście spał, że aż mu fote strzeliłem
To on śpi na siedząco ??
No właśnie jakoś tak spał, to mu fote cyknąłem .
http://uk.games-workshop.com/storefront ... orignav=13
Co to sie stalo, ze GW spzedaje CO po cenie konnego bohatera?
Co to sie stalo, ze GW spzedaje CO po cenie konnego bohatera?
Piątka plastikowych konnych. To samo było przy pistoliersach, to samo będzie z Chaos Knights nowymi w plastiku. Nadchodzą nienajgorsze czasy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
jednak stare filmy są zajebiste
kto dziś oglądal Rockiego II?
kto dziś oglądal Rockiego II?
Łooo, zaraz padnę. Ujawniono zdjęcia produkcyjnej wersji Camaro'2010. Wygląda doskonale. Pod każdym względem
http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=5171
In other news: dolar 2.03 PLN na zamknięcie tygodnia. Mam taką cichą nadzieję, że w lutym'09 (wejście Camaro'2010 do sprzedaży) osiągnie pułap 1.50-1.60, dzięki czemu nowe Camaro nawet po doliczeniu haraczy (cło, vat, akcyza itd.) będzie mnie kosztowało mniej-więcej tyle co Fiat Panda
http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=5171
In other news: dolar 2.03 PLN na zamknięcie tygodnia. Mam taką cichą nadzieję, że w lutym'09 (wejście Camaro'2010 do sprzedaży) osiągnie pułap 1.50-1.60, dzięki czemu nowe Camaro nawet po doliczeniu haraczy (cło, vat, akcyza itd.) będzie mnie kosztowało mniej-więcej tyle co Fiat Panda
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Coupe Metallic fajne