Co nam się urodziło? - nowe, cudowne Mroczne Maleństwa :>
Moderator: Yudokuno
buuu, śmierdzi, elf o naturalnej T4 to nie elf
pozatym mu się należy, w końcu wiadomo skąd się wywodzi
no i przecież my mamy unikatowego w statach Teclisa, to DE mają unikatowego Malekita. Wszystko jest po równo.
pozatym mu się należy, w końcu wiadomo skąd się wywodzi
no i przecież my mamy unikatowego w statach Teclisa, to DE mają unikatowego Malekita. Wszystko jest po równo.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
i wasze białe lwy "ukradły" atak naszym cold oneom który im się słusznie należał
młodziutka jest, ale myśląca. Rośnie mi następczyni... Tylko dlaczego HE, a nie jedyną słuszną armią?!Artein pisze:I za to cenię kobiety grające w battla, nie przejmują się "jedynymi słysznymi standardami"Jankiel pisze:a jedna dziewczyna nawet na gryfie.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
przejdzie na ciemną stronę mocy....Yudokuno pisze:młodziutka jest, ale myśląca. Rośnie mi następczyni... Tylko dlaczego HE, a nie jedyną słuszną armią?!Artein pisze:I za to cenię kobiety grające w battla, nie przejmują się "jedynymi słysznymi standardami"Jankiel pisze:a jedna dziewczyna nawet na gryfie.
chmurna przyszłość tej dziewczyny jest....
ALe najlepsze jest to że jak walisz czarem w malekitha i jak on go zdispeluje DD to ty dostajesz tyle hitów z S6 iloma kosćmi czarowałeś w niego. Np wali do ciebie ktos na 4 kościach kużnie(bez ifki) ty dispellujesz na 6 DD i wsysasz gosciowi arcymaga bo 4hity z S6 to mała szansa na przeżycie
Fajna jest jeszcze ta Wiedźma bo mas ztak jakby 2 generałów jeden normalny i jeden dodatkowy dla Khanitów.
Morathi słabiuśka. Ci championi troszke zadrodzy IMO. A Shadow Blade troche plewny bo lepszy asasyn z Boundem manebane i milionem ataków
no i korsarz nie pamiętam ceny ale wydawał sie przyzwoity dostawał gratis tyle ataków ile przeciwnik miał szeregów jakoś tak dodatkowo moze sie przemieszczać w walce tak jak Eltharion the Swordmaster of Hoeth of ten thusand bitches and all mother&**uckin' Dark Elves (nie wiem kto mu taki długi tytół nadał )
Fajna jest jeszcze ta Wiedźma bo mas ztak jakby 2 generałów jeden normalny i jeden dodatkowy dla Khanitów.
Morathi słabiuśka. Ci championi troszke zadrodzy IMO. A Shadow Blade troche plewny bo lepszy asasyn z Boundem manebane i milionem ataków
no i korsarz nie pamiętam ceny ale wydawał sie przyzwoity dostawał gratis tyle ataków ile przeciwnik miał szeregów jakoś tak dodatkowo moze sie przemieszczać w walce tak jak Eltharion the Swordmaster of Hoeth of ten thusand bitches and all mother&**uckin' Dark Elves (nie wiem kto mu taki długi tytół nadał )
- Corvus Albus
- Kretozord
Niestety nie poczekamy z 2-3 miesiące bo chyba jeszcze nie jest przetłumaczony (tu nie jestem pewien) i tylko, żeby nie było jak w przypadku demonów, że wogóle nie wyjdzie.
ale co?
dobrze, że są booki po polsku, nawet bardzo dobrze. Lepiej jest grać w gre któą się lubi w ojczystym jezyku, wiec nie wiem ska takie oburzenie.
Jednak to, ze army booki i RB sa po polsku nie zwlania z tego, aby dobrze orientować się o co chdozi w grze w ojczystym języku tejże gry.
dobrze, że są booki po polsku, nawet bardzo dobrze. Lepiej jest grać w gre któą się lubi w ojczystym jezyku, wiec nie wiem ska takie oburzenie.
Jednak to, ze army booki i RB sa po polsku nie zwlania z tego, aby dobrze orientować się o co chdozi w grze w ojczystym języku tejże gry.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Nie mam nic przeciwko polskim kodeksom. Tylko niedopuszczalne błędy trzeba eliminować jak przekłamania zasad co było w wypadku sztandaru do orcs and goblins chociarzby.
no jasne, ale to juz inna sprawa, bo tak czy owak book polski musi odpowiadać angielskiemu w aspektach zasad.Murmandamus pisze:Nie mam nic przeciwko polskim kodeksom. Tylko niedopuszczalne błędy trzeba eliminować jak przekłamania zasad co było w wypadku sztandaru do orcs and goblins chociarzby.
- Corvus Albus
- Kretozord
No gdzieś mi się obiło o uszy, a słowo "NIBY" oznaczało moją niepewność co do tego stwierdzenia. Poza tym z demonami też miało być na czas i nie wyszło, kto wie jak będzie z DE. Najlepiej niech ktoś za to odpowiedzialny poda termin orientacyjny.
slabo ogladales 4t ma bo mu zbroja zwieksza t o 1Ice-T pisze:a wiecie co mnie zdenerwowało jak dziś sobie księge oglądałem że Malekith ma T4!!!!!!!!!!! i S5 WTF ja sie pytam
a s5 to nawet korhil chyba mial :> (na pewno mial s7 ale czy bazowa s5 czy 4 to juz nie pamietam )