Co nam się urodziło? - nowe, cudowne Mroczne Maleństwa :>

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

a wiecie co mnie zdenerwowało jak dziś sobie księge oglądałem że Malekith ma T4!!!!!!!!!!! i S5 WTF ja sie pytam

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

No chyba zasługuje, nie? O S5 nie wiedziałem, ale o T4 to nawet sam pisałem w którychś podsumowaniach czy plotkach czy czymś tam

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

buuu, śmierdzi, elf o naturalnej T4 to nie elf ;)
pozatym mu się należy, w końcu wiadomo skąd się wywodzi ;)
no i przecież my mamy unikatowego w statach Teclisa, to DE mają unikatowego Malekita. Wszystko jest po równo. :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Wy macie T2, my mamy T4, wszystko jak należy :roll:
poza tym Anointed też miał T4, a był naturalnym elfem, bez żadnych mutacji i tym podobnych rzeczy

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

i wasze białe lwy "ukradły" atak naszym cold oneom który im się słusznie należał :P
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

I tak jeszcze nie wrócił, widać, do formy z 5ed gdzie miał T5.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Artein pisze:
Jankiel pisze:a jedna dziewczyna nawet na gryfie.
I za to cenię kobiety grające w battla, nie przejmują się "jedynymi słysznymi standardami" :roll:
młodziutka jest, ale myśląca. Rośnie mi następczyni... Tylko dlaczego HE, a nie jedyną słuszną armią?! :cry:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

4T ? orczy bękart jakiś widocznie :)

no nie do pomyślenia jest to

<wali się w czoło> no tak ... spaczeń

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Yudokuno pisze:
Artein pisze:
Jankiel pisze:a jedna dziewczyna nawet na gryfie.
I za to cenię kobiety grające w battla, nie przejmują się "jedynymi słysznymi standardami" :roll:
młodziutka jest, ale myśląca. Rośnie mi następczyni... Tylko dlaczego HE, a nie jedyną słuszną armią?! :cry:
przejdzie na ciemną stronę mocy....
chmurna przyszłość tej dziewczyny jest.... :roll:

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

ALe najlepsze jest to że jak walisz czarem w malekitha i jak on go zdispeluje DD to ty dostajesz tyle hitów z S6 iloma kosćmi czarowałeś w niego. Np wali do ciebie ktos na 4 kościach kużnie(bez ifki) ty dispellujesz na 6 DD i wsysasz gosciowi arcymaga :D bo 4hity z S6 to mała szansa na przeżycie

Fajna jest jeszcze ta Wiedźma bo mas ztak jakby 2 generałów jeden normalny i jeden dodatkowy dla Khanitów.

Morathi słabiuśka. Ci championi troszke zadrodzy IMO. A Shadow Blade troche plewny bo lepszy asasyn z Boundem manebane i milionem ataków :D

no i korsarz nie pamiętam ceny ale wydawał sie przyzwoity dostawał gratis tyle ataków ile przeciwnik miał szeregów jakoś tak dodatkowo moze sie przemieszczać w walce tak jak Eltharion the Swordmaster of Hoeth of ten thusand bitches and all mother&**uckin' Dark Elves (nie wiem kto mu taki długi tytół nadał :D)

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

czy armybook po polsku bedzie tego samego dnia co po angielsku?
Obrazek

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Niestety nie poczekamy z 2-3 miesiące bo chyba jeszcze nie jest przetłumaczony (tu nie jestem pewien) i tylko, żeby nie było jak w przypadku demonów, że wogóle nie wyjdzie.
Obrazek

ajpinus
Chuck Norris

Post autor: ajpinus »

No i niech nie wychodzi, a po co komu polskie beznadziejne tlumaczenie, wprowadzajace zamieszanie na turniejach. Jezyka sie uczcie, tylko z tego zkorzystacie. Co wy ruski w szkolach macie????

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

ale co?
dobrze, że są booki po polsku, nawet bardzo dobrze. Lepiej jest grać w gre któą się lubi w ojczystym jezyku, wiec nie wiem ska takie oburzenie.
Jednak to, ze army booki i RB sa po polsku nie zwlania z tego, aby dobrze orientować się o co chdozi w grze w ojczystym języku tejże gry.
F.N.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Nie mam nic przeciwko polskim kodeksom. Tylko niedopuszczalne błędy trzeba eliminować jak przekłamania zasad co było w wypadku sztandaru do orcs and goblins chociarzby.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Murmandamus pisze:Nie mam nic przeciwko polskim kodeksom. Tylko niedopuszczalne błędy trzeba eliminować jak przekłamania zasad co było w wypadku sztandaru do orcs and goblins chociarzby.
no jasne, ale to juz inna sprawa, bo tak czy owak book polski musi odpowiadać angielskiemu w aspektach zasad.
F.N.

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Corvus Albus pisze:Niestety nie poczekamy z 2-3 miesiące
Niby skad te informacje?

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

No gdzieś mi się obiło o uszy, a słowo "NIBY" oznaczało moją niepewność co do tego stwierdzenia. Poza tym z demonami też miało być na czas i nie wyszło, kto wie jak będzie z DE. Najlepiej niech ktoś za to odpowiedzialny poda termin orientacyjny.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Ice-T pisze:a wiecie co mnie zdenerwowało jak dziś sobie księge oglądałem że Malekith ma T4!!!!!!!!!!! i S5 WTF ja sie pytam
slabo ogladales :P 4t ma bo mu zbroja zwieksza t o 1 :P

a s5 to nawet korhil chyba mial :> (na pewno mial s7 ale czy bazowa s5 czy 4 to juz nie pamietam ;) )

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Korchil miał Chyal co dawał +3S i nie była liczona jako great (no ze nie walił ostatni)

może i prawde powaidasz nie doczytałem wszystkoego do końca ale w statsach miał tyle wiec sie zdziwiłem :D

Zablokowany