Ostateczne rozwiazanie kwestii demonicznej.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shinue
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Shinue »

a teraz każdy szuka w poście Rafixa kolejnych błędów... :P
dajcie już chłopakowi spokój.
na pierwszy rzut oka widać, że jest dysortografikiem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

RAFIX pisze: Oczywiście elfy krasnale i lizaki przegnały(...)
po "elfy" winien być przecinek :P
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Sadysta 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Shinue pisze:a teraz każdy szuka w poście Rafixa kolejnych błędów... :P
dajcie już chłopakowi spokój.
na pierwszy rzut oka widać, że jest dysortografikiem.
to niech używa Firefoxa, Worda albo czegokolwiek ze sprawdzaniem pisowni zanim wyśle posta :?

Awatar użytkownika
Kensiorek
Chuck Norris

Post autor: Kensiorek »

wedlug nowego demonicznego fluffy wszyscy dostali w dupe od chaosu.

slaanowie wiecie bramu raczej same nie wybuchaja :P no i opisano jak rozwalali ich miasta jedno za drugim. Demony rozwalily im z 90% miast.

krasnale ci ktorzy nie zamkneli sie pod ziemia po upadku bram udali sie do krainy wiecznych lowow :P No i moze zrobimy ankiete co bardziej krasnale boli fakt straty kilku twierdz na rzecz orkow czy fakt ze czesc z nich zaczela oddawac czesc boga chaosu :P. Z tego co pamietam to o chaos dwarfach mowic sie nawet wstydza

No elfa tez pokazali gdzie raki zimuja :) 2 razy okupowali ta ich wysepke ciekawe czy DE moga sie takim osiagnieciem pochwalic :P

No i najwazniejsze to chaos atakuje nawet najbardziej nachalany zabojaca troli nie planuje inwazji na pustkowia chaosu bo chaosu pokonac niemozna :P

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

właśnie o to mi chodziło

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Kensiorek pisze:wedlug nowego demonicznego fluffy wszyscy dostali w dupe od chaosu.
Według fluffu High Elfów wszyscy dostali w dupę od HE, według Imperium wszyscy dostali od Imperium, według Wood Elfów wszyscy dostali w dupę od WE.... itd.
Kensiorek pisze:slaanowie wiecie bramu raczej same nie wybuchaja :P no i opisano jak rozwalali ich miasta jedno za drugim. Demony rozwalily im z 90% miast.
taaa, a klan Pestilence z 30%, Dark Elfy z 10%, Wampiry z 5%, Mortale Chaosu z 5%, wyprawy imperialne, bretońskie, tileańskie, estalskie i inne z 10% łącznie.... razem Slannowie stracili już 150% własnych miast

Kensiorek pisze:krasnale ci ktorzy nie zamkneli sie pod ziemia po upadku bram udali sie do krainy wiecznych lowow :P No i moze zrobimy ankiete co bardziej krasnale boli fakt straty kilku twierdz na rzecz orkow czy fakt ze czesc z nich zaczela oddawac czesc boga chaosu :P. Z tego co pamietam to o chaos dwarfach mowic sie nawet wstydza
Chaos Dwarfy czczą Hashuta, nie widzę nic o znoszczeniu.... Twierdz na rzecz demonów raczej nie tracili, Karag Dum może ale to była raczej cała Horda Chaosu, z Mortalami i Bestiami
Kensiorek pisze:No elfa tez pokazali gdzie raki zimuja :) 2 razy okupowali ta ich wysepke ciekawe czy DE moga sie takim osiagnieciem pochwalic :P
A mogą, nawet 2 czy 3 razy :roll: to że po kilku latach nas wyrzucili to inna sprawa :wink:
Kensiorek pisze:No i najwazniejsze to chaos atakuje nawet najbardziej nachalany zabojaca troli nie planuje inwazji na pustkowia chaosu bo chaosu pokonac niemozna :P
Gotrek i Snorri byli, nawet tą ich wyprawę można nazwać sukcesem....
poza tym "najbardziej nachalany zabojaca troli" (przekopiowałem z wszystkimi błędami), hmmm, Grimnir?

Nie wiele widzę o zniszczeniu tych ras.... Slannowie stracili trochę, ale nadal żyją (za wyjątkiem Kroaka :roll:) i mają się dobrze....
Zarówno Elfy (High, Wood i Dark), Dwarfy (te Chaosowe też) i Slannowie dalej walczą z Demonami i jakoś ich zniszczenia nie widać :roll:

Awatar użytkownika
Kensiorek
Chuck Norris

Post autor: Kensiorek »

Artein pisze:
Kensiorek pisze:t;]krasnale ci ktorzy nie zamkneli sie pod ziemia po upadku bram udali sie do krainy wiecznych lowow :P No i moze zrobimy ankiete co bardziej krasnale boli fakt straty kilku twierdz na rzecz orkow czy fakt ze czesc z nich zaczela oddawac czesc boga chaosu :P. Z tego co pamietam to o chaos dwarfach mowic sie nawet wstydza
Chaos Dwarfy czczą Hashuta, nie widzę nic o znoszczeniu.... Twierdz na rzecz demonów raczej nie tracili, Karag Dum może ale to była raczej cała Horda Chaosu, z Mortalami i Bestiami
Chaos Dwarfy to odpowiedz Tzeencha na przechwalki krasnali ze ich to sie chaos nieima :P. Powiedzmy sobie szczerze Hashut jest mniejszym demonem i gdziemu tam do pana zmian.

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Ale pierdzenie. Demony "zniszczyły" wszystkich :lol2: Sam gram lizakami kilka lat, od niedawna zaczalem demonami ale wewnatrz nadal jestem skinkiem :wink: Z przyjemnoscia czytam jak Kroak przez lata bronil sie w swoim miescie niszczac miliony demonów jednym zaklęciem, aż w koncu polegl honorowo jednak walczy nadal, mimo śmierci jego duch nadal sieka chaos równo :wink:
Co do Mrocznych potęg to, Bogowie chaosu to geje, wszyscy oprócz Khorna, to jedyny porządny Bóg.
Slanesz? Pederasta. Nurgle? Śmierdziel. Czincz? Podstępna łajza.
Tylko Khorne daje rade fluffowo :D

Ale offtop...

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Lasti pisze:Bogowie chaosu to geje(...)Slanesz? Pederasta. Nurgle? Śmierdziel. Czincz? Podstępna łajza.
Ja troche inaczej rozumiem pojecie "gej" :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Dobra, mój błąd. Źle dobrałem słowa. Tam powinno być "cioty" w sensie "słabe istoty". Nie chciałem nikogo urazić :wink:

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

lasti ignorant straszny z Ciebie .

Gotrek i Snorri byli, nawet tą ich wyprawę można nazwać sukcesem....

bo przeżyli :) big sucess

czytnij Fluff potem pisz

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Nie pierwszy mi to mówisz, ze jestem ignorantem :wink:

Tak więc słowem podsumowania demony mimo swojej potęgi dostają nadal łupnia od HE, Krasnali i Lizaków. Aenarion, to był ktoś...

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

potęga nie musi się wiązać z siłą fizyczną (której raczej żadnemu i tak nie brakuje), brutalnością (jak poprzednio) i bezmyślną rzęzią.... :roll: IMO to właśnie Khorne jest najbardziej ograniczony :D co nie znaczy, że słaby czy ciotowaty....

Jasiuuu, czytnąłem "co nieco".... zabili Bloodthirstera, dużo furii, piesków i innych małych demonów i bestii, uratowali pozostałości obrońców Karag Dum, jakby nie patrzeć - sukces :wink:
edit: no dobra, dla Zabójców sukcesem byłaby śmierć w walce.... :roll:

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Apropo banowania to ciekawe czy Invert Warda zbanujecie :roll:

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

ja tam nie chcę nic banować i nigdy nie chciałem

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

thurion pisze:
klocek grave guardow z wightem na koniu z drakenhofem z upchanym lordem (tudziez najlepiej gdzies obok dla przekazania na oddzial wsa) [/quote]

eeetam. nie wierze, ze gracz pokroju euro dalby sie w takie czoko wkrecic ;-) przeciez nie bede pisal, jak sie taki klocek rozkreca, bo obaj to wiemy ]:->

taka "taktyka" na DB+GG (tj. "mam 1 super niezniszczalny oddzial") jest dobra dla graczy noobkowatych, ktorych to 13:7 interesuje ]:->

podzrawiam
Furion

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Przepraszam za kolejny post
Artein pisze:
Kensiorek pisze:slaanowie wiecie bramu raczej same nie wybuchaja :P no i opisano jak rozwalali ich miasta jedno za drugim. Demony rozwalily im z 90% miast.
taaa, a klan Pestilence z 30%, Dark Elfy z 10%, Wampiry z 5%, Mortale Chaosu z 5%, wyprawy imperialne, bretońskie, tileańskie, estalskie i inne z 10% łącznie.... razem Slannowie stracili już 150% własnych miast
hhahahahahahaha :lol2: :lol2: :lol2: dobre :D :D :D

Awatar użytkownika
Krzysiek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Krzysiek »

Lasti Mylisz się najlepszy jest Tzeentch !!! Khornici to tylko idioci biegający z toporami i zabijający w kolo bezmózgie bestie
Nurgl capi - zgadzam sie xD lepsi as już pestiliensi niż nurglici
Slanesh jakiś taki pedalski mi sie wydaje a ten jego duży demon merda językiem i nic więcej

Ale Tzeentch i jego wierni to jest to bo myślą tez sa silni i maja magie która daje cala moc i maja fajne figsy :D A i wkońcu kto ma większą moc od tego który kształtuje przyszłośc

I tak ruuulez Rogaty Szczur xD

No ale slanowie to kozacy i dają rade ale jak to się dzieje ,że wciąż mają miasta xD

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Teraz to się zachowujecie jak dzieci....

- muj bóg jest lepszy!
- nie prawda bo muj!
- nie sgadzam sie, muj jest najsilniejszy!
- ....żal, wiadomo że muj
(błędy zrobiłem celowo, żeby zhiberbolizować co nieco, sami sobie dopasujcie, które z mówców lubi, którego boga :roll:)

ODPOWIEDZ