Pokaż paszczękę! (czyli "Pokaż Ryja" RELOADED)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Tiger Brown
- Kradziej
Nie, Mate przeszedł na wyższy poziom zaangażowania - on STAŁ się figurką. Bretońską, nie widać ?Skavenblight pisze:Znaczy figurki znów porzuciłeś?
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
@Mate, że wydatek dosć spory, to nie musisz mówić Z ciekawości się pytałem:) A 4,5k, jeśli to porządna robota, to biorąc pod uwagę ładną prezencję - się opłacało ;]
A młoty bojowe wszelkiej maści są srogie, ale to broń dla okrutnych ludzi i szaleńców imo, tak jak morgenszterny i nadziaki Miecz przynajmniej ma mniejszą szansę, że utnknie w głowie ofiary
up - łał, futbal ;d w Polsce to bardziej egzotyczne niż machanie mieczami chyba
A młoty bojowe wszelkiej maści są srogie, ale to broń dla okrutnych ludzi i szaleńców imo, tak jak morgenszterny i nadziaki Miecz przynajmniej ma mniejszą szansę, że utnknie w głowie ofiary
up - łał, futbal ;d w Polsce to bardziej egzotyczne niż machanie mieczami chyba
Uerph.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ze zdziwieniem spostrzegł, że zamiast malować figurki, sam się nimi stajeTiger Brown pisze:Nie, Mate przeszedł na wyższy poziom zaangażowania - on STAŁ się figurką. Bretońską, nie widać ?Skavenblight pisze:Znaczy figurki znów porzuciłeś?
Mate, fajnie wyglądasz w tej zbroi, serio.
Do Ciebie to pasuje
- marcus_cheater
- Oszukista
Mate zarzuć fotki swoich broni... Ładnie proszę...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Też kiedyś miałem na to zajawkę, ale później zdecydowałem, że nie chcę być Alem Bundy.Szczurza Jucha pisze: up - łał, futbal ;d w Polsce to bardziej egzotyczne niż machanie mieczami chyba
Chciałem, ale nie grałem. Nie chcę potem sprzedawać butów.khain pisze:zajawke czy faktycznie grales w devilsach albo crew?TomCio pisze:Też kiedyś miałem na to zajawkę, ale później zdecydowałem, że nie chcę być Alem Bundy.Szczurza Jucha pisze: up - łał, futbal ;d w Polsce to bardziej egzotyczne niż machanie mieczami chyba
Wole BB.
Robota faktycznie porządna, na turnieju drużynowym przyjąłem na łydkę cios halabardą i prawie nie poczułemSzczurza Jucha pisze:@Mate, że wydatek dosć spory, to nie musisz mówić Z ciekawości się pytałem:) A 4,5k, jeśli to porządna robota, to biorąc pod uwagę ładną prezencję - się opłacało ;]
Zamówiłem dziś ręce płytowe, za jakieś dwa tygodnie powinny być :]
Nie porównuj proszę młota lucerańskiego do nadziaka, nadziaka nie wpuszczają do walki nawet na bohortach w Rosji A lucek bez szpicu jest dopuszczany na każdy bohort w Polsce a czasem nawet na bojówki
Nie wspominając o fakcie, że młot lucerański jest raczej bronią drzewcową, nadziak zaś ma jakieś 50-70 cm długości styliska
@ Marcus Cheater - bardzo chętnie, jak odyskam swój aparat, może jutro
Kilka zdjęć ze sparingu z kumplem z grupy
Pozdrawiam
Nie, że nadziak bardziej hardkorowy to ja wiem, i że jego użycie w walkach dziś skończyłoby się wieloma przebitymi czaszkami, czego raczej chce się uniknąć, ale to dla mnie już kategoria tych 'bardziej hardkorowych' broni [w ujęciu historycznym]
A ostatnie zdjęcie bezbłędne. Ból plączącej się tarczy ;d
A ostatnie zdjęcie bezbłędne. Ból plączącej się tarczy ;d
Uerph.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
4 fota (z tyłu) lewa strona ja prawa kumple Maripo Taki jakiś zdziwiony Może dlatego że zobaczył chwile wcześniej tęczowe DE
No i ostatnia fota.. hmm texas ranger
No i ostatnia fota.. hmm texas ranger
Mate - fajne blaszki ... co do fotek z walki ... fajne ale szczerze to nie lubie "prewencji"
szkoda ze nie udalo mi sie pojechac w tym roku na Grunwald ... biedna hakownica nie postrzelala sobie w tym roku
fota z Grunwaldu 2007 (ja to ten z tylu)
i nasze hakownice
a to fota z przed kilku lat (daje bo fajna)
szkoda ze nie udalo mi sie pojechac w tym roku na Grunwald ... biedna hakownica nie postrzelala sobie w tym roku
i nasze hakownice
a to fota z przed kilku lat (daje bo fajna)
ale ciachoMate - fajne blaszki ... co do fotek z walki ... fajne ale szczerze to nie lubie "prewencji"
am, am.
fajne zdjęcia ;P
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Sykstus najlepszy .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wiem, wiem .Skavenblight pisze:Nie zapominaj, czyj kapelusz go tak zdobiTomCio pisze:Sykstus najlepszy .
Hak za to w okularkach jaki madafaka , prawie jak Witold z Racioborza , a ty Skavenblight na tym foto z kapeluszem jakoś tak niewinnie wyszłaś .
Ja może jutro coś zapodam, bo idę z chopami na miasto.