Nie zmienia to faktu, że naprawdę chętnie bym coś pomalował, czy pograł w WFB...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nie, Mate przeszedł na wyższy poziom zaangażowania - on STAŁ się figurką. Bretońską, nie widać ?Skavenblight pisze:Znaczy figurki znów porzuciłeś?
Ze zdziwieniem spostrzegł, że zamiast malować figurki, sam się nimi stajeTiger Brown pisze:Nie, Mate przeszedł na wyższy poziom zaangażowania - on STAŁ się figurką. Bretońską, nie widać ?Skavenblight pisze:Znaczy figurki znów porzuciłeś?
Też kiedyś miałem na to zajawkę, ale później zdecydowałem, że nie chcę być Alem Bundy.Szczurza Jucha pisze: up - łał, futbal ;d w Polsce to bardziej egzotyczne niż machanie mieczami chyba
Chciałem, ale nie grałem.khain pisze:zajawke czy faktycznie grales w devilsach albo crew?TomCio pisze:Też kiedyś miałem na to zajawkę, ale później zdecydowałem, że nie chcę być Alem Bundy.Szczurza Jucha pisze: up - łał, futbal ;d w Polsce to bardziej egzotyczne niż machanie mieczami chyba
Robota faktycznie porządna, na turnieju drużynowym przyjąłem na łydkę cios halabardą i prawie nie poczułemSzczurza Jucha pisze:@Mate, że wydatek dosć spory, to nie musisz mówićZ ciekawości się pytałem:) A 4,5k, jeśli to porządna robota, to biorąc pod uwagę ładną prezencję - się opłacało ;]
A młoty bojowe wszelkiej maści są srogie, ale to broń dla okrutnych ludzi i szaleńców imo, tak jak morgenszterny i nadziakiMiecz przynajmniej ma mniejszą szansę, że utnknie w głowie ofiary
ale ciachoMate - fajne blaszki ... co do fotek z walki ... fajne ale szczerze to nie lubie "prewencji"
szkoda ze nie udalo mi sie pojechac w tym roku na Grunwald ... biedna hakownica nie postrzelala sobie w tym roku
fota z Grunwaldu 2007 (ja to ten z tylu)
Wiem, wiemSkavenblight pisze:Nie zapominaj, czyj kapelusz go tak zdobiTomCio pisze:Sykstus najlepszy.