Mordheim Necromancer

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Mordheim Necromancer

Post autor: Telchar »

Co tu pisać, nekromanta Ignatus:
Obrazek

EDIT
tu jeszcze fotki po skończeniu:
Obrazek

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Fajna figsa (ta kolczuga z czaszek :D ) i fajne malowanie tylko ta złota czaszka? Fajne skórzane paski na plecach :)

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

figurka z klimacikem ... tylko ta czacha jest slaba ... lepsza byla by pomalowana na koscisto

Awatar użytkownika
SMOK
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: SMOK »

Mi tam też czacha nie podchodzi. Ze złotą nieźle by się kolo namachał i namęczył ;)

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Cholera, to może jednak przemaluję... bo nie pierwsi mi to mówicie.

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Bardzo fajnie. Jesli znajdziesz czas to moglbys nekrusia dopiescic troche. Mocniejsze rozjasnienia z uzyciem bleached bone/kommando khaki/bieli na dole plaszcza dalyby efekt podniszczenia. Jesli czache bedziesz przemalowywal to zrob swiecace oczodoly - to zawsze fajnie wyglada :)

Ach jedna z najfajnieszych figurek evah... Moze mi kiedys wpadnie w lapy :)

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

Zmień tą czache i będzie ok, świecące oczy są mroczne :twisted:

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Raptaparat pisze:Bardzo fajnie. Jesli znajdziesz czas to moglbys nekrusia dopiescic troche. Mocniejsze rozjasnienia z uzyciem bleached bone/kommando khaki/bieli na dole plaszcza dalyby efekt podniszczenia.
Pokombinuję. Na szczęście jeszcze go nie polakierowałem (gra w Mordheim to prawdziwy masakrator figsów).
Raptaparat pisze:Jesli czache bedziesz przemalowywal to zrob swiecace oczodoly - to zawsze fajnie wyglada :)
Chodzi Ci o coś takiego?
Obrazek

Bo ja tak sobie wyobrażam świecące oczy u czaszki. Tylko do tego muszę nowy pindzel kupić, bo mój już nie daje rady precyzyjnej robocie...

Raptaparat pisze:Ach jedna z najfajnieszych figurek evah... Moze mi kiedys wpadnie w lapy :)
W Mordheim jest pełno najfajniejszych figurek evah (bo to najlepszy system evah :P ).
Ostatnio zmieniony 20 lip 2008, o 22:13 przez Telchar, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
SMOK
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: SMOK »

Mordheimowe figsy są najfajniejsze;) Zrób tą czachę z takimi oczkami, bardzo rozjarzonymi.

ODPOWIEDZ