Co tu pisać, nekromanta Ignatus:
EDIT
tu jeszcze fotki po skończeniu:
Mordheim Necromancer
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Fajna figsa (ta kolczuga z czaszek ) i fajne malowanie tylko ta złota czaszka? Fajne skórzane paski na plecach
figurka z klimacikem ... tylko ta czacha jest slaba ... lepsza byla by pomalowana na koscisto
Bardzo fajnie. Jesli znajdziesz czas to moglbys nekrusia dopiescic troche. Mocniejsze rozjasnienia z uzyciem bleached bone/kommando khaki/bieli na dole plaszcza dalyby efekt podniszczenia. Jesli czache bedziesz przemalowywal to zrob swiecace oczodoly - to zawsze fajnie wyglada
Ach jedna z najfajnieszych figurek evah... Moze mi kiedys wpadnie w lapy
Ach jedna z najfajnieszych figurek evah... Moze mi kiedys wpadnie w lapy
Pokombinuję. Na szczęście jeszcze go nie polakierowałem (gra w Mordheim to prawdziwy masakrator figsów).Raptaparat pisze:Bardzo fajnie. Jesli znajdziesz czas to moglbys nekrusia dopiescic troche. Mocniejsze rozjasnienia z uzyciem bleached bone/kommando khaki/bieli na dole plaszcza dalyby efekt podniszczenia.
Chodzi Ci o coś takiego?Raptaparat pisze:Jesli czache bedziesz przemalowywal to zrob swiecace oczodoly - to zawsze fajnie wyglada
Bo ja tak sobie wyobrażam świecące oczy u czaszki. Tylko do tego muszę nowy pindzel kupić, bo mój już nie daje rady precyzyjnej robocie...
W Mordheim jest pełno najfajniejszych figurek evah (bo to najlepszy system evah ).Raptaparat pisze:Ach jedna z najfajnieszych figurek evah... Moze mi kiedys wpadnie w lapy
Ostatnio zmieniony 20 lip 2008, o 22:13 przez Telchar, łącznie zmieniany 2 razy.