A Pasiak się troszke ciśnieniujesz ostatnio na tym forum turniejowym
Reprezentacja Polski na ETC
jestem w stanie postawic ile chcesz na to, ze w nie bedzie imperium z 2 czolgami lub tez welfow z 2 broulami.....Murmandamus pisze:gdybym miał pociąg do hazardu założyłbym się o flachę że empire ma 2 czołgi war i waraltar, we prawdopodobnie drzewce dwa i smoka a vc sporo rycerzy z drakenhof bannerem.
eurocs jakos przeciez musial wziac swoja nazwe od czegos
beda jak jj wszystkie sprawdzi i wrzuci na twfczy jest mozliwosc zobaczenia waszych rospisek?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
dooku powiedziałem "gdybym" a nie "zakłądam się"
niemniej jednak tak sądzę że coś koło tego mają vc we i emp
ah skoro cs to faktycznie nie będzie no ale gdyby nie to to byłaby prawda.zaprzeczysz?
ah skoro cs to faktycznie nie będzie no ale gdyby nie to to byłaby prawda.zaprzeczysz?
Nie ma co sie cisnieniowac
Chlopaki wygraja, nic sie nie stanie podobnie jak beda w top 3. Niebo takze sie nie zawali jak beda daleko w anallandii
Skład jaki jest kazdy widzi.Mogbybyc gorszy? napewno? lepszy? moze nigdy nie wiadomo. Rozlicza sie co najwyzej ludzi po a nie przed 
podpis nieregulaminowy - administracja
A ja powiem że mi się skład nie podoba. Nie zajmiemy miejsca w top3, nie nastawiać się na dużo.
Może mnie zbijecie za brak wiary w skład, ale ja jestem realistą
jest 6 osób z ubiegłego roku, z czego odpadło najsłabsze ogniwo
więc młody troche przesadza 
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Jak ty policzyłes 6 ? 
Zgadzam się po części z Młodym. Świetni gracze, ale w trochę słabszej formie aktualnie chyba. Z drugiej strony ciężko wskazać kogoś w lepszej.Młody pisze:A ja powiem że mi się skład nie podoba. Nie zajmiemy miejsca w top3, nie nastawiać się na dużo.
Ale i tak mi się bardzo podoba sposób wybierania składu (przez Top3) i będe za was trzymać kciuki
hahMaciek Paraszczak pisze: Zgadzam się po części z Młodym. Świetni gracze, ale w trochę słabszej formie aktualnie chyba. Z drugiej strony ciężko wskazać kogoś w lepszej.
Ja do tamtego skladu zastrzezen nie mam - zwyciezcy sie nie tlumaczaJankiel pisze:Ale ten skład w końcu nie pojechał, a ci emeryci, którzy pojechali wygrali
Ale np. Niedziela to od bardzo dawna (w sensie, ze przed ETC) nie kojarze zeby gral
Tak, jak napisałem, myśle, że to dobry skład, najlepszy, tylko zauważam ogólny spadek formy.
Chyba tylko Robson jest teraz "killing spree". Reszta to po prostu świetni gracze. I jeszcze Młody trzyma formę. Tylko że TK, a na Euro zagra szczurami, których czas trochę przeminał.
Darek poza 20-stką na masterze - nie przypominam sobie takiego wyniku, Holana nie było na 2-3 ostatnich Masterach, Barbarossa dawniej miażdżył wszystko, a teraz remisuje z Ogrami
(MB) albo w ogóle go nie ma na turneiju (Draconis).
Są dalej najlepsi, i żadnego bym nie wymienił, ale są po prostu w słabszej formie niż rok i dwa lata temu, bo się skupili na życiu a nie na battlu.
Więc po prostu nie spodziewam się cudów, jak Młody, ale fajnie będzie jak nas zaskoczą
Chyba tylko Robson jest teraz "killing spree". Reszta to po prostu świetni gracze. I jeszcze Młody trzyma formę. Tylko że TK, a na Euro zagra szczurami, których czas trochę przeminał.
Darek poza 20-stką na masterze - nie przypominam sobie takiego wyniku, Holana nie było na 2-3 ostatnich Masterach, Barbarossa dawniej miażdżył wszystko, a teraz remisuje z Ogrami
Są dalej najlepsi, i żadnego bym nie wymienił, ale są po prostu w słabszej formie niż rok i dwa lata temu, bo się skupili na życiu a nie na battlu.
Więc po prostu nie spodziewam się cudów, jak Młody, ale fajnie będzie jak nas zaskoczą
zabrako oceny malowaniaDarek poza 20-stką na masterze - nie przypominam sobie takiego wyniku,
mamy duze zgrupowanie 2-3 sierpnia i będziemy szlifować formę
Ostatnio zmieniony 18 lip 2008, o 11:15 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zed Zediculus
- Mudżahedin
Szlifujcie, szlifujcie!
Większość Polaków to bezwzględni PG, więc jeśli nie wygracie to będzie śmiech
Większość Polaków to bezwzględni PG, więc jeśli nie wygracie to będzie śmiech
- Zed Zediculus
- Mudżahedin
Niemców to sklepać musowo!!! I figurki im połamać!!!