The Dwarfish Dwarf

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

The Dwarfish Dwarf

Post autor: MuK »

Miałem fart, jestem wielkim fanem figurek Rackhama i ostatnio trafiło mi sie takie zamówienie. :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jako, że nie mogłem odpowiednio ustawić statywu, żeby pokazać kolor metalików na goglach to jeszcze bonusowo WiP.

Obrazek
Obrazek

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

No ładny ładny. Jak dla mnie trochę za mały kontrast na skórze (jakies czerwono brazowe glazy gdzieniegdzie) i metaliki delikatnie powyciągac gdzieniegdzie. Tak to bez zastrzeżeń. :wink:

PS: Widze że malujesz na białym podkładzie. tak się składa że moje malowanie sklada się głównie na glazy ale wole ciemniejszy tonacje, myslisz że biały podkład byłby wskazany czy przy czarnym zostac? :P

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Bardzo fajna zabawa kolorystyczna na metalikach. Swietnie to pasuje do tego modelu.
Patrzac na cygaro widze, ze nie jestes palaczem ;)

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Widze że malujesz na białym podkładzie. tak się składa że moje malowanie sklada się głównie na glazy ale wole ciemniejszy tonacje, myslisz że biały podkład byłby wskazany czy przy czarnym zostac? Razz
Ja czarnego podkładu używam tylko kiedy na prawdę muszę. Po prostu na białym maluje mi sie przyjemniej i ciut szybciej. Niestety cudów nie ma, oba podkłady mają swoje zady i walety, do każdej zmiany trzeba się przyzwyczaić i dopasować styl malowania.
Patrzac na cygaro widze, ze nie jestes palaczem Wink
Fak ! :P Racja, nie jestem, ale wygląda fajnie. :D

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Tak, ale jakbys byl palaczem to dodalbys troche czarno-bialego popiolu wokol jazacego sie tytoniu, a przynajmniej j bym tak zrobil. Skoro juz mam ten okropny nalog to warto go w jakis sensowny sposob wykorzystac :D

ODPOWIEDZ