Miałem fart, jestem wielkim fanem figurek Rackhama i ostatnio trafiło mi sie takie zamówienie.
Jako, że nie mogłem odpowiednio ustawić statywu, żeby pokazać kolor metalików na goglach to jeszcze bonusowo WiP.
The Dwarfish Dwarf
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
No ładny ładny. Jak dla mnie trochę za mały kontrast na skórze (jakies czerwono brazowe glazy gdzieniegdzie) i metaliki delikatnie powyciągac gdzieniegdzie. Tak to bez zastrzeżeń.
PS: Widze że malujesz na białym podkładzie. tak się składa że moje malowanie sklada się głównie na glazy ale wole ciemniejszy tonacje, myslisz że biały podkład byłby wskazany czy przy czarnym zostac?
PS: Widze że malujesz na białym podkładzie. tak się składa że moje malowanie sklada się głównie na glazy ale wole ciemniejszy tonacje, myslisz że biały podkład byłby wskazany czy przy czarnym zostac?
Ja czarnego podkładu używam tylko kiedy na prawdę muszę. Po prostu na białym maluje mi sie przyjemniej i ciut szybciej. Niestety cudów nie ma, oba podkłady mają swoje zady i walety, do każdej zmiany trzeba się przyzwyczaić i dopasować styl malowania.Widze że malujesz na białym podkładzie. tak się składa że moje malowanie sklada się głównie na glazy ale wole ciemniejszy tonacje, myslisz że biały podkład byłby wskazany czy przy czarnym zostac? Razz
Fak ! Racja, nie jestem, ale wygląda fajnie.Patrzac na cygaro widze, ze nie jestes palaczem Wink