Warhammer Online [temat-protoplasta]

Dla wszystkich abonentów!

Moderator: Bania

Zablokowany
Awatar użytkownika
jackert
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: jackert »

... na oficjalnej stronie gry pojawiło się odliczanie w godzinach...wie ktoś może o co chodzi? ... 8)... i się wydało , preorder wersji specjalnej... 8)

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

zamówiłem pre-order wersji CE, mam już w domu kody do otwartej bety, zaczęcia przed wszystkimi i bonusowych itemików w grze :P

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

Awatar użytkownika
Kensiorek
Chuck Norris

Post autor: Kensiorek »

mnie troche martwi to ze chaos jest na tylko jednego boga :(

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Sterowanie ma byc praktycznie identyczne jak w Wow-ie... Dobrze, nie trza bedzie sie odzwyczajac... :wink:
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Nostro
Chuck Norris

Post autor: Nostro »

I jak sa jakieś nowe wieści... czekam od 2 lat z niecierpliwością.... uhh xD

Niech to wreszcie wychodzi...
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY :!: :!: :!:
Obrazek
http://klubfenix.vip.interia.pl

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Narazie nie widzialem zadnych nowych wiesci, chyba co jakis czas jakies uaktualnienia sa na stronce robione...

BTW: W majowym playu zamieszczony zostal najprawdopodobniej pierwszy na swiecie reportaz o grze EA "The lord of the rings Conquest". 3 stronicowy artykul o jak narazie swietnie prezentujacej sie grze, polecam :)
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

polecam czytać Newsletter, co chwila są nowe rzeczy opisywane, crafting system, living cities, living guilds, rvr, keeps, nowe klasy, obszary, questy, screeny, artworki, fanarty, tapety....
dużo tego jest

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

Ej wiecie może czy za tą grę będzie trzeba płacić jak to się robi za WOWa?? Bo jeśli nie to na 100% kupię :D
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

jeśli WO byłby darmowy to WoWa czekałby upadek jeszcze gorszy niż ten który spotkał Galaxiesa ;)

sterowanie jak w WoWie sądze że ciężej wymyślic coś dla 'mas' ;)

z kolei ja się pytam o dokładną premierę, gdzie można dostać EK, czy ktos mi sprzeda klucz do bety :P i ile ma stać abonament

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Dokładna premiera nie jest znana. W kilku sklepach internetowych pojawiła się natomiast data 23 września.

Czy EK jest dostępna jeszcze w Polsce to nie wiem. Sprawdź kto sprzedaje na stronce europejskiej.

Kluczy do bety Ci nie sprzedam (mimo tego co się stało a co opisałem niżej)

Cena abonamentu nie jest jeszcze znana, ale dolar stoi nisko, euro też, powinno być niedużo. :D

Za to trochę w siusiaka nas zrobili kolesie z Mythica, wywalili 4 klasy z gry (Choppe, Hammerera, Black Guarda i imperialnego Knighta) i 4 stolice (Karaz-a-karak, Karak Eight Peaks, Fist of Malekith i Lothern, tzn. miasta będą wszystkie ale będą miały mniej questów i nie będzie można oblegać). Jednym słowem siusiak z pupy się zrobił.... Podobno w patchach dorzucą to czego nie będzie....

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

no słyszałem że wywalili pare klas ale na szczęście nic z klas którymi mam zamiar grać bardziej lub mnie :P

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

wywalili 4 klasy z gry: Hammerera
Nie wiedzialem... To ciecki gupie... :? :wink:

Awatar użytkownika
Dalv
Mudżahedin

Post autor: Dalv »

Mi wywalili Black Guarda. IMO bez sensu, mogliby po prostu trochę nad nimi popracowac, a nie robic to w taki sposób... :o

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Ja i tak przymierzam się do krasnoludzkiego kowala lub inżyniera - ciężki wybór. Co zaś abonamentu, to liczę że CDPROJEKT zrobi tak jak z Conanem - polski serwer i może polski abonament.

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Ja licze na prywatne serwery ;)
Obrazek

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Prywatne serwery to kicha. Polskiego pewnie tez nie bedzie, bo nie moze byc tak, ze najwieksi wymiatacze graja wszyscy w jednym miejscu - musi byc troche balansu ;)

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Raptaparat pisze:Prywatne serwery to kicha.
Nie jest aż tak strasznie. Można trafić na prywatne serwery gdzie gra masa ludzi, jedny problem to maszyny na jakich stawiane są takie serwery i ich ustawienia ;)
Płacąc 60zł miesiecznie masz prawo wymagać dobrych warunków gry. Mi osobiście nie odpowiada comiesięczne wydawanie pieniedzy na wirualny świat :roll: Płacić za możliwośc pogrania sobie, to nie dla mnie. Świetnie rozwiązana jest sytuacja z grą Guild Wars (nie grałem) ale tam nie trzeba płacić abonamentu a jest to gra mmog.
Obrazek

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Co do klas to powiedzieli, że może będą te co zabrali (jak wymyślą super działąjącą mechanikę) a może zupełnie inne....
We wszystkich wywiadach ukazują się jako perfekcjoniści, gra i wszystko w niej ma być "great", co nie jest great idzie do przeróbki albo do kosza....

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

No, ale dzieki temu, ze placisz to masz mega mocne serwery z mega sporadycznymi downtime'ami, patcha co tydzien, konkursy etc., etc. Pisze to na przykladzie WoWa. Kolejny plus jest taki, ze Blizzarda stac teraz na wydanie super produkcji na przestrzeni kilku najblizszych lat.
Poza tym 60 zlotych dzisiaj to juz nie jest tak duzo, a patrzac na kursy walut to spodziewam sie, ze WAR moze kosztowac 40. Kwestia tylko czy gra bedzie warta nawet tych 40 zlotych miesiecznie 8)

Mysle, ze jednak sprobuje i chociaz przez miesiac porzezam takim chaos warriorem ;)

Zablokowany