Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
O na BP mówią o prezydencie mojego miastaTomash pisze:Akurat ze mnie i Tomcia tacy battlowcy, jak z Ryszarda Nowaka polityczna celebrity: kilka razy w roku (jeśli już) i na krótko Wink
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Rany boskie co Ty z tym Camaro
Bo choruję na ten samochód i MUSZĘ go miećKruti pisze:Rany boskie co Ty z tym Camaro
Charger zawsze był bestią, do tego z wypasionym środkiem i ogólnie celowany w wyższą półkę cenową (i wiekowąKruti pisze:Nowy Charger wychodzi (jeśli już nie wyszedł). To będzie bestia...
no ba że wiking, srogi że hejTomcio pisze: WIKING k***a.
...chyba, że coś poyebałem
Tak popatrzyłem na avatar i pomyślałem, że to Jasiuuu, albo Nehan pisze, ale potem zauważyłem twój nick i generalnie nie wiem po co to piszę.Skavenblight pisze: Niniejszym do powrotu Kapitana Haka ogłaszam rozkład osobowości i wybieram na avatar kogoś, z kim wstyd przyznać, jestem zmuszona chwilowo się identyfikować.
[mamy już chyba całą trójkę na forum w takim układzie]
Flaszka niekoniecznie, bo muszę sprzątać pokójGrazbird pisze:flaszka i znikają wszelkie troski![]()
Tak, tylko ja tęsknię już przy pożegnaniu, a przez to sprzątanie [i pranie sterty ciuchów które podczas sprzątania się znalazły] nie mam odpoczynku, tylko zapieprz od rana do nocyGrazbird pisze:a brak Kapitana Haka ma również pozytywne strony: zdążysz zatęsknić, odpoczniecie od siebie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()