Kosa -> sądzę, że Ksch zrobił to specjalnie dla Ciebie i żadne inne HE nie będą mogły wystawić jedynie jednego core'a
Porażka jest zawsze żałosna - imperialnie batlowy lipiec
Dokładnie tak - Wiewiór czytasz w moich myślachWiewiór pisze:Kosa -> sądzę, że Ksch zrobił to specjalnie dla Ciebie i żadne inne HE nie będą mogły wystawić jedynie jednego core'a
Mamy 14 miejsc, prosiłbym o zgłaszanie się tych. którzy wiedzą, że będą na pewno.
Zapisani:
1. PiotrIWielki - Arte Krasnale- Imperium
2. Khain - Niedziel Ogry - ?
3. Wiewiór - Head OiG - DE
4. Skaven - Oskar Szczury - Demony
5. Ksch - Raptor WE - DE
6. Kosa - Adam HE - WE
7. Dydu - Butan WE - VC
8. Kosmo - Bober DC - VC
9. Paweł Szczurek - Rafał Kępa OiG - Krasnale

1. PiotrIWielki - Arte Krasnale- Imperium
2. Khain - Niedziel Ogry - ?
3. Wiewiór - Head OiG - DE
4. Skaven - Oskar Szczury - Demony
5. Ksch - Raptor WE - DE
6. Kosa - Adam HE - WE
7. Dydu - Butan WE - VC
8. Kosmo - Bober DC - VC
9. Paweł Szczurek - Rafał Kępa OiG - Krasnale
					Ostatnio zmieniony 25 lip 2008, o 22:41 przez ksch, łącznie zmieniany 7 razy.

No to ja z Michałem jeszcze poproszę o dopisanie. Ja zielońcami, Michał pewnie DE, ewentualnie skrzatami.

znaczy tak jak Ci pisalem na PW, jak nie pojedzie ktoś ode mnie to nie ma sprawy, a jak tak to trudno, wiec szukaj, na pewno kogos znajdziesz ( ja bede wiedzial, jutro\pojutrze czy znajomy jedzie ze mną czy też nie).

Najpierw Kosa marudzisz o cory i speciale a potem nie przychodzisz, ot co!

Wpiszcie mnie i Oskara, Demony + Skavy  

A to ograniczenie bez dublowania specjali jest żałosne, ale jasne skoro chcecie....

A to ograniczenie bez dublowania specjali jest żałosne, ale jasne skoro chcecie....
jak przecież będe, albo ze swoim ziomkiem, wielce prawdopodobne albo jak nie to z Piotrem zagram, takze ja będeksch pisze:Najpierw Kosa marudzisz o cory i speciale a potem nie przychodzisz, ot co!
Butan - znajdź sobie parę, bo te samodzielne wampiry na 2500 traktuje jako żart 
Skaven - Ciebie przy okazji jakichkolwiek ograniczeń nie słucham bo argumentujesz pod siebie
Kosa - gites, to Cię wpisuję i czekam na info o parze.
Zrobiłem już rozpę w tym formacie i trzeba się mocno nagimnastykować, żeby znaleźć fajne opcje, co mnie się osobiście bardzo podoba. Gdyby było więcej niezadoowolonych (bo marudzenie Skavena wziąłem za pewnik) to coś zmienię. Np. ten zakaz dublowania czy triplowania, ale dla mnie to fajne.
P.S.: Zgłoszę do ligi, może tym razem nic nie spieprze. A gdzie zgłasza się parowe?

Skaven - Ciebie przy okazji jakichkolwiek ograniczeń nie słucham bo argumentujesz pod siebie
Kosa - gites, to Cię wpisuję i czekam na info o parze.
Zrobiłem już rozpę w tym formacie i trzeba się mocno nagimnastykować, żeby znaleźć fajne opcje, co mnie się osobiście bardzo podoba. Gdyby było więcej niezadoowolonych (bo marudzenie Skavena wziąłem za pewnik) to coś zmienię. Np. ten zakaz dublowania czy triplowania, ale dla mnie to fajne.
P.S.: Zgłoszę do ligi, może tym razem nic nie spieprze. A gdzie zgłasza się parowe?
te cięcia są super 
 mam takie duze oddzialy HE i ja bede z WE.
Fajne ograniczenia

Fajne ograniczenia
Dlaczego zart?ksch pisze:Butan - znajdź sobie parę, bo te samodzielne wampiry na 2500 traktuje jako żart![]()
Dwa wampiry do magi jeden do walki,Wight z Regenka, 2x10 ghuli, 25 Szkieletow z Warbannerem, 28 Gwardzistow z GW (+1 Hit), 14 BK z Royal Banner of Strigos, 2x6 wilkow z Championami, 5 Batów, Corpse Cart.
W koncu bym wystawil to co che na duze bitwy