Przeglądając allegro.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Hmm niezły sposób na zarabianie kasy, wystawianie rozpisek na Allegro i sprzedawanie za symboliczne 2 zł 

- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
http://www.allegro.pl/item390065935_we_ ... _foto.html
Ciekawe czy się sprzedadzą, w końcu cena atrakcyjna.
Ciekawe czy się sprzedadzą, w końcu cena atrakcyjna.

- Jacek_Azael
- Masakrator
http://www.allegro.pl/item398154919_wal ... kshop.html
To się nazywa "znajomość języka polskiego w piśmie". Reszta aukcji tego człowieka to podobny bełkot plus błędy w opisach
To się nazywa "znajomość języka polskiego w piśmie". Reszta aukcji tego człowieka to podobny bełkot plus błędy w opisach

Druga fota powęszcie sobie i patrzcie w lewo... ja daje 6 lat i płeć żeńska przy takich maluteńkich paznokietkach...
O Fuck... ja znam tego kolesia
Z tego co pamiętam to chyba będzie teraz jakoś do gimnazjum chodził, może 2ga klasa...
O Fuck... ja znam tego kolesia

Tym tekstem to mnie rozbiłeśSykstus pisze:ja daje 6 lat i płeć żeńska przy takich maluteńkich paznokietkach...

Tak spytam się z ciekawości: po stopie i "malutkich paznokietkach" poznałeś?Sykstus pisze:O Fuck... ja znam tego kolesia
Ale fakt zdjęcia robione profesjonalnie

Nie, po nicku i mieście 

Cena z kosmosu... Że też ludzie są tak naiwni 

nie kumam skad sie biora tacy debile

tylko na prowizjach kasę marnują.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Ten użytkownik wystawił jeszcze jedną aukcję. Niewątpliwie bardzo interesująca oferta 
Ale tak serio to ten użytkownik ma baaardzo wysoką samoocene swojej twórczości. Jak mozna nazwać takie malowanie "pieknym" lub "precyzyjnym" i jeszcze liczyć na sprzedaż (
"sprzedasz"
) tego za tak niebotyczną kwotę 

Ale tak serio to ten użytkownik ma baaardzo wysoką samoocene swojej twórczości. Jak mozna nazwać takie malowanie "pieknym" lub "precyzyjnym" i jeszcze liczyć na sprzedaż (

"Staralem sie najmocniej jak tylko potrafie przy malowaniu jegoę skadnia pryzpomina jakiegos niedoucyonego 12 latka. Może mamusia powiedziała że ślicznie i sobie synek do serca wziął
BTW ja sie zastanawiam co by trzeba było pisac przy naprawdę ładnie pomalowanym modelu...

BTW ja sie zastanawiam co by trzeba było pisac przy naprawdę ładnie pomalowanym modelu...

Ostatnio zmieniony 20 lip 2008, o 21:00 przez Piotrax, łącznie zmieniany 1 raz.
Epic Fail, kolego Piotraxie, właśnie zaliczyłeś.Piotrax pisze:jegoę skadnia pryzpomina jakiegos niedoucyonego 12 latka.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl