Przecież jest.Manix pisze: I mógł by być jakiś modyfikator -1 do hita przy strzelaniu do driad

Moderator: Gremlin
PadłemManix pisze:A ja wybrałem WE ze względu na partyzancki charakter i driadyPtaq pisze:Wiecie co... Wybrałem WE, bo mają ładne figsy i klimat.
A w sprawie koncertu życzeń to co sądzicie o harcowniku na WR?
I mógł by być jakiś modyfikator -1 do hita przy strzelaniu do driad
I jeszcze poisony i killing blowUrban pisze:pamiętaj o multipluPiotras pisze:ale to każda driada artyleryjskąVoodoo pisze:Taaa i jeszcze eteralne (bo to duchy lasu) i ciskające szyszkami...(czyli np. 8 x artyleryjska)
Masz rację. Najlepiej niech przerobia "to drewno" na balisty i rydwanyFrancesco pisze:Za dużo drewna jest w tej edycji.
Fajnie brzmi, tylko co by miał mieć taki koleś żeby był klimatyczny i żeby nie przegiąć pały?forest-dragon raider
to jest do 6ed nie 7 dlatego się nie dziwcie...Wardancers - ASF z 2 ataków (bo obecnie to wygląda bardziej na jakiś bug w kodeksie ). Koszt 15 punktów za model.
oj...wyróżnia się, jak zaznaczyłeś każdy ma jakiś bajer. a nasz?nasz to jest zwykła zzieleniała ciotaKosa pisze: hajelficki smok to mega sila uderzenia, 7 w statach
darkelficki ma hate'a, wiec kroji również ladnie
zombi dragon w ogóle dziwaczny i pokraczny
smok chaosu ma dwie glowy i rzeżnika na górze
a forest dragon? niczym się nie wyróżnia.