i pytanie do zainteresowanych, chce ktoś kupić sobie nówke nobla woodelfickiego? Tego z grejtem, niedostępnego już w zwyklej sprzedaży tylko poprzez MO? Jest w blisterku, nawet nie otworzony, ewentualnie wymiana na jakieś inne figurki.
Porażka jest zawsze żałosna - imperialnie batlowy lipiec
Ciekawe, ciekawe - musimy pogadać Kosa 
To dopisuję Butana z Dydem, przy okazji dzięki Darku za zgłoszenie turnieju do ligi. A Twój pomysł z graniem na 2500 uważam za niezwykle ciekawy, pod warunkiem, że armią którą wybierzesz będą Bestie, albo stare DE

To dopisuję Butana z Dydem, przy okazji dzięki Darku za zgłoszenie turnieju do ligi. A Twój pomysł z graniem na 2500 uważam za niezwykle ciekawy, pod warunkiem, że armią którą wybierzesz będą Bestie, albo stare DE
aa i jeszcze przy okazji, że jako bede w krakowie ma moze ktoś na wymniane za 4 nowych war dancerów z muzykiem i czempoinem starych war dancerów? oczywisćie wiecej niż 4, tak z 10 by zgrzalo, albo 8 

W nagrodę za twój wał w Katowicach z ruchem wargulfa dostaniesz ode mnie fają w czoło (Butan mi powiedział że specjalnie wałowałeś).Kosmo pisze: 100 ptk do ligii i jakies małe nagrody zawsze się przydadzą.
Spoko kosmo to plewa i nie umie grać VC, przed maską uchroniły go tylko 2 czary na IF w pierwszej turze. Wiec jak najbardziej wpadaj na turniej.hypnotic pisze:Fajny team... A ja się zastanawiałem czy nie zostać na weekend w Krakowie jednak żeby być na turnieju, ale już rozwiałeś moje wątpliwości
To butan cie oszukał. W pierwszej turze chcialem sprawdzic ile ma ruchu Ty powiedziales ze ma 9. Dopiero w nastepnej grze zobaczylem ze ma 8.Skaven pisze:W nagrodę za twój wał w Katowicach z ruchem wargulfa dostaniesz ode mnie fają w czoło (Butan mi powiedział że specjalnie wałowałeś).Kosmo pisze: 100 ptk do ligii i jakies małe nagrody zawsze się przydadzą.
Spoko kosmo to plewa i nie umie grać VC, przed maską uchroniły go tylko 2 czary na IF w pierwszej turze. Wiec jak najbardziej wpadaj na turniej.hypnotic pisze:Fajny team... A ja się zastanawiałem czy nie zostać na weekend w Krakowie jednak żeby być na turnieju, ale już rozwiałeś moje wątpliwości
Wapirami grałem pierwsze gry w życiu i turniej i tak poszedł mi bardzo dobrze, a Ty nie lansuj się na takiego rozpierdalatora bo zarówno ze mną jak i z butanem udało Ci się pocisnąć generałów z latary w pierwszej turze. Pozatym jak sobie dobrze przypomnisz to tylko jedna IFka sie udała bo w drugiej i tak nie było zasięgu, a twój czar rzucony na oddział z generałem miał zasięg na milimetrach. Zresztą od myślenia będzie Bober ja będe tylko cisnął IFki na 2 kostkach.
Ustalcie sobie wspólną wersję z Butanem bo sie trochę różnią, C4 powiedział ze popatrzyłeś w rozpę zobaczyłeś 8 a powiedziałeś 9, a te 2" robiło mi dużą różnicę bo wtedy mógłbym robić SnS w wargulfa bo było 9" między nami.
Nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania. Ja moimi myszami też mało gram więc nie dziwcie się że będę robił jakieś błędy albo zapominał o zasadach

A to nie moja wina ze pchacie swoje vampiry pod moją latarkę, w 99% gier zabijam bohaterów którzy są w oddziałach 10 modeli. Się nie myśli się traci.

Zrobiłeś jeszcze parę wałków ale Butan powiedział że były na nieświadomości więc je mogę wybaczyć.
BTW
Fajną rangę masz

Nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania. Ja moimi myszami też mało gram więc nie dziwcie się że będę robił jakieś błędy albo zapominał o zasadach
A to nie moja wina ze pchacie swoje vampiry pod moją latarkę, w 99% gier zabijam bohaterów którzy są w oddziałach 10 modeli. Się nie myśli się traci.
Zrobiłeś jeszcze parę wałków ale Butan powiedział że były na nieświadomości więc je mogę wybaczyć.
BTW
Fajną rangę masz
Hehh, gdzieś to już słyszałem 
Raptor, Skaven -> herosi DE wbici już na kasę, możecie wpadać kiedykolwiek, żeby za nich zapłacić

Raptor, Skaven -> herosi DE wbici już na kasę, możecie wpadać kiedykolwiek, żeby za nich zapłacić
Kiedykolwiek, byle szybko 

Skaven to mistrz pijaru - wiadomo, ale jest coś ujmującego w tej jego przypadłości

Jeszcze jakieś zgłoszenia?

Skaven to mistrz pijaru - wiadomo, ale jest coś ujmującego w tej jego przypadłości
Jeszcze jakieś zgłoszenia?
wypisałem. możecie zagrać z Piotrem Wielkim.

@ksch
byc moze ja sie jeszcze zglosze, ale jeszcze nie wiem czy bede w sobote w Krakowie. Jutro juz powinienem wiedziec. Ale jak macie parzysta liczbe par to sobie chyba daruje bo i tak nie mialbym pewnie z kim zagrac a nie ma sensu zeby ktos przez to miał baja.

byc moze ja sie jeszcze zglosze, ale jeszcze nie wiem czy bede w sobote w Krakowie. Jutro juz powinienem wiedziec. Ale jak macie parzysta liczbe par to sobie chyba daruje bo i tak nie mialbym pewnie z kim zagrac a nie ma sensu zeby ktos przez to miał baja.
No to zagrajcie Charki w parze z Arte.

Wiem, będziecie kończyć po 2-3 rundzie. Poradzę sobie z Wami 
To wpisywać Was razem?

To wpisywać Was razem?
Ze względu na piękną aurę za oknem możliwe że będę jednak w weekend w Krakowie. Więc potencjalnie szukam kogoś do pary na turniej, to nie pewne na razie ale w razie czego chce wiedzieć czy mam po co bardzo marudzić na pogodę 
Aha i od razu pytanko techniczne czy ograniczenie do 8 PD na turę można sprecyzować do 8 lvl czarodziejów. (nowy "zerowy" czar DE nie ma oczywiście nic wspólnego z moim pytaniem, żeby nie było
 Dlatego tylko teoretycznie dodam że w przypadku nowych DE przewidzenie ilości PD na turę jest nie do końca możliwe.

Aha i od razu pytanko techniczne czy ograniczenie do 8 PD na turę można sprecyzować do 8 lvl czarodziejów. (nowy "zerowy" czar DE nie ma oczywiście nic wspólnego z moim pytaniem, żeby nie było