Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Aaa właśnie. Mam dłuższe włosy i muszę przyznać, że wygląda całkiem ok .Teraz będę golić głowę na większą długość. No i japę muszę w końcu ogolić .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie rób tego Tomcio. http://spiewnik.wywrota.pl/34024_niebie ... wlosy.html Zmieniłbym tylko wstawkę o wąsach i brodzie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Widać wyraźny wpływ furTV
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A potem będę wyglądał jak Jezus (czyt. ty ).Sykstus pisze:Nie rób tego Tomcio.
Ale w zasadzie mam wakacje i mi się nie chce .
No wyglądanie jak Jezus wcale nie jest takie złe Ale to jest takie śmieszne, największe szatany słuchające jakichś Death Metalowych kapel antychrześcijańskich czy coś w ten deseń, a nie którzy z nich wyglądają jak Jezus Dobra pora iść spać, trzeba dzisiaj jeszcze pomalować trochę Ale to po krótkiej drzemce
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Lipna robota, ja się dwa tygodnie nie goliłem i wpuszczali.Grazbird pisze:ja tam odzarostowuję się codziennie
nie ma że boli, do roboty nie wpuszczą
A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
hah...nie lipna...
zresztą nie mogę wymagać od pracowników żeby byli schludni jeśli sam nie świecę przykładem...
poza tym moja druga połówka mnie goni
ps. ale na myśl że są kolesie którzy np klatę golą to mi się śmiać chce...jacyś tacy mężczyźni ale nie fanatycy
zresztą nie mogę wymagać od pracowników żeby byli schludni jeśli sam nie świecę przykładem...
poza tym moja druga połówka mnie goni
ps. ale na myśl że są kolesie którzy np klatę golą to mi się śmiać chce...jacyś tacy mężczyźni ale nie fanatycy
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
To u nas odwrotnie, ja płaczę nad każdym milimetrem strzyżonej brody [bo żeby całkiem zgolić to na szczęście od matury już takich pomysłów nie ma].Grazbird pisze: poza tym moja druga połówka mnie goni
Do klasy Haka chodził koleś którzy podobno golił wszystko poza łydkami.Grazbird pisze:ps. ale na myśl że są kolesie którzy np klatę golą to mi się śmiać chce...jacyś tacy mężczyźni ale nie fanatycy
[tak, głowę też]
Kulturyści całe ciało golą .Grazbird pisze: ps. ale na myśl że są kolesie którzy np klatę golą to mi się śmiać chce...jacyś tacy mężczyźni ale nie fanatycy
Ja też miałem typa w klasie co golił wszystko poza łydkami . Aktualnie jest w innej szkole.
Chyba wolę typów z ogoloną klatą i plecami niż małpoludy, jakie czasem się widzi na plażach
Ogólnie masz Zarazo dość... osobliwy gust
Ogólnie masz Zarazo dość... osobliwy gust
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
kulturyści,pływacy,kolarze- no jeszcz okej bo taki zawód i jest im to potrzebne
ale taki dżolo-manolo z żelem na włoskach, świeżo po solarce
Tomash, kiedyś pod legnicą policja dostała zgłoszenie że koło autostrady lata małpa...a to był tylko jeden Ruski którego do lasu wywieźli....
z innej beki:
jaka u Was pogoda? bo u mnie po raz 5 dzisiaj pada deszcz...
ale taki dżolo-manolo z żelem na włoskach, świeżo po solarce
Tomash, kiedyś pod legnicą policja dostała zgłoszenie że koło autostrady lata małpa...a to był tylko jeden Ruski którego do lasu wywieźli....
z innej beki:
jaka u Was pogoda? bo u mnie po raz 5 dzisiaj pada deszcz...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Toteż mówiłam, że powinni być TROCHĘ MNIEJ owłosieni od King Konga.Tomash pisze:Chyba wolę typów z ogoloną klatą i plecami niż małpoludy, jakie czasem się widzi na plażach
Trochę mniej => tak żeby nie pomylić włosów z zimowym kożuchem
O, zdaję sobie z tego sprawę.Tomash pisze:Ogólnie masz Zarazo dość... osobliwy gust
Zacznijmy od tego, że siedzę na BP