Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
W sumie fakt, jakbym miał kłaki na plecach to >>>Tomash pisze:Chyba wolę typów z ogoloną klatą i plecami niż małpoludy, jakie czasem się widzi na plażach
Ten tekst mnie roz****łGrazbird pisze:ale taki dżolo-manolo z żelem na włoskach, świeżo po solarce
U mnie też, ale po zakupy poszedłemjaka u Was pogoda? bo u mnie po raz 5 dzisiaj pada deszcz...
LOLJa gole klate
Ale bredzicie.
Niemniej jednak ja się nie mogę golić, gdyż kłóci się to z ideą mojej armii, gdzie wszystko ma w mniejszej bądź większej ilości jest ofutrzone - Bestie muszą nosić brody, jakim byłbym generałem bestii bez futra na mordzie? Jeszcze tylko rogi sobie muszę zachodować ^^
Niemniej jednak ja się nie mogę golić, gdyż kłóci się to z ideą mojej armii, gdzie wszystko ma w mniejszej bądź większej ilości jest ofutrzone - Bestie muszą nosić brody, jakim byłbym generałem bestii bez futra na mordzie? Jeszcze tylko rogi sobie muszę zachodować ^^
Uerph.
Ch**, zbanowali mnie na sfd .
No to forum, co dzieciaki piszą, że chcą z siebie zrobić terminatora w 3 miesiące, bo im kolega nakopał do dupy i oni chcą się odegrać . Ja tylko porównałem typa do Al'a Bundy'iego .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
mozesz zapodac jeszcze raz tego linka ... ciekawi mnie jak dalej potoczyla sie ta historiaTomCio pisze:No to forum, co dzieciaki piszą, że chcą z siebie zrobić terminatora w 3 miesiące, bo im kolega nakopał do dupy i oni chcą się odegrać
Nie chce mi się szukać, pewnie i tak skasowali.Treevill pisze:mozesz zapodac jeszcze raz tego linka ... ciekawi mnie jak dalej potoczyla sie ta historiaTomCio pisze:No to forum, co dzieciaki piszą, że chcą z siebie zrobić terminatora w 3 miesiące, bo im kolega nakopał do dupy i oni chcą się odegrać
A najlepszy był temat z bronzerem. Koleś sobie kupił, smarował się, nawet pił to i myślał, że urośnie od tego
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
brawo yeti!