a w ogóle to zapomniałem się Wam pochwalić że w Sztokholmie bylem w sklepie GW, stoi sobie w samym centrum

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
na bank sie nie przyjmie ... juz w latach 90 firma Kent opracowala bezpieczny papieros (nie wylo w nim elektroniki) ale sie nie sprzedawal ... ludzie wola tradycyjny z "dymkiem"
Ja to na bank sprawdzę ale przewiduję że szanse są małe. Ja po prostu uwielbiam ten dym, ten zapach i tą całą otoczkę z fajką związaną (co nie przeszkadza czasami palić cygaretek ale to w dobrym towarzystwie tylkoTomCio pisze:Zapytajcie po prostu Fanatyka czy zmieni swoją tradycyjną fajkę na jakiś elektroniczny szajs.
Dobre towarzystwo to podstawaFanatyk pisze:Ja to na bank sprawdzę ale przewiduję że szanse są małe. Ja po prostu uwielbiam ten dym, ten zapach i tą całą otoczkę z fajką związaną (co nie przeszkadza czasami palić cygaretek ale to w dobrym towarzystwie tylkoTomCio pisze:Zapytajcie po prostu Fanatyka czy zmieni swoją tradycyjną fajkę na jakiś elektroniczny szajs.)
No i nie jest taka niezdrowa. Fajke wodną to i ja czasem palęszczurek pisze:Wiesz ,a co ma do tego awatarPapierosów nie palę ale jakiś dobry tytoń smakowy z sziszy jest jak najbardziej okej
Zreszta jak to ktos kiedys na BP napisał : fajka wodna to jedyna forma palenia tytoniu ,która tak nie smierdzi i jest bardzo towarzyskaMoże nie dosłowny cytat ,ale sens uchwycony ...