Inwazja pseudo Druchii

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

a ja proszę moda o pozostawienie tego tematu. Wolność wypowiedzi. Jak ktoś nie ma nic do powiedzenia więcej czy zakończył temat w odniesieniu do siebie niech nie wchodzi i nie czyta jak nie chce. Może ktoś jeszcze się konstruktywnie chce wypowiedzieć.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Wiesz Murm, zakładając ten temat bałem się, że właśnie tak będzie wyglądać, ataki za to, że marudzimy, że coś komuś nieodpowiada itp. Każdy wypisuje Ci jak chcesz być wyjątkowy to graj ogrami bla bla bla...
Obrazek

Attar
Wałkarz

Post autor: Attar »

Corvus zrozum ja pojmuje to tak wczesniej czesc graczy DE:

Moja piechota jest do bani, moje rydwany maja glupote, hydra ssie, ale za to jestem klimaciarzem, jestem jednym z nielicznych prawie ze unikatowy, ktory gra dla klimatu i figurek.

Teraz:

O nie DE dostaly nowego booka, duzo osob sie na niego rzuci. Juz nie bede taki cool i niepowtarzalny jak wczesniej, bedzie wiecej graczy DE na turniejach gdzie ja bede tylko cieniem, ktorego nikt nie zauwazy i nie powie "oooo patrz ten koles gra DE on naprawde musi kochac te figurki", ale to ze DE dostaly wkoncu jakas armie ze swietnymi zasadami, z ktorej mozna wyciagnac kilka fajnych rozpisek. Fakt one za jakis czas i tak stana sie standardem turniejowym, zawsze tak jest w kazdej armii.

Krotkimi slowy boring, boring, boring, jeszcze nowy AB nie wyszedl a juz gracze narzekaja. No bez jaj, no mowie jak patrze/czytam na to z boku to rzeczywiscie wychodzi ze nadaje sie to na www.zal.pl bo wole napisac tak niz "ja pier$%&#".

Choc nie wiem defekt wrodzony "niekochanych dzieci"?

Osobiscie gram HE i po troszku Imperium, i mam to gdzies czy na 20 graczy 15 ma armia ta sama co ja. To ja mam sie dobrze bawic i ja czerpac z niej korzysci bo ja tak chce.

Wiec skoncz marudzic i lepiej szykuj kase na zakupy przez allegro, bo kiedy wyjdzie nowy mortal chaos i "wszyscy" sie na niego rzuca to zaczna wyprzedawac DE.

Wiecej optymizmu jak na razie gracze DE dostaja same plusy, czy to terazniejsze zwiazane z nowa ksiega, czy przyszlosciowe zwiazane z masowa sprzedaza figsow na aukcjach (z kazda armia tak jest, najpierw big boom, potem redukcja).

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

Jak byłem mały zawsze chciałem grać w WFB ,rozpocząłem orkami ,ale cały czas korciło mnie zmienić armię i co jeden koleś chce kupić moje orki : a ja co sprzedaje lece do sklepu i kupuję DE niestety najpierw kupiłem korsarzy i zimnych bo nie wiedziałem o zmianie zasad i wogóle o moderynizacji armii , ale ciesze się że zacząłem zbierać armie DE we werześniu bo dzięki temu uniknę waszych razów
Ostatnio zmieniony 30 lip 2008, o 11:32 przez Zeppelin, łącznie zmieniany 1 raz.
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

@ Atttar

Masz rację, więcej optymizmu :) Dzięki za krytykę i kopa w zadek :P W sumie mam nowy cel w życiu WFB xD stać się najlepszym z Druchii :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Corvus Albus pisze:@ Atttar
W sumie mam nowy cel w życiu WFB xD stać się najlepszym z Druchii :)
Na to ,a kórat nie masz szans :D
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Tularian pisze:
Corvus Albus pisze:@ Atttar
W sumie mam nowy cel w życiu WFB xD stać się najlepszym z Druchii :)
Na to ,a kórat nie masz szans :D
Kto wie czas pokaże :P Nadzieja matką głupich, a wszystkie matki kochają swoje dzieci :P

PS. Uśmiercę konkurencję :P hehe
Obrazek

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

eeee tam, mi nie zależy na tym żeby być najlepszym Druchii
chodzi o to żeby być lepszym od tych fajfusów z Ulthuanu :roll:

Drakar Dociekliwy
Mudżahedin

Post autor: Drakar Dociekliwy »

Chodzi po prostu o to, ze za kazdym razem jak wychodzi nowy podrecznik jest zainteresowanie armia. Bylo wiadomo, ze w przypadku DE bedzie podobnie. Dla mnie nie jest to po prostu nic zlego, ale jezeli piszesz ze przez to nie bedziesz czuc sie klimaciarzem albo PG to ja tego nie rozumiem. Czy DE ma gdzies napisane "tylko dla klimaciarzy"? Nie bedziesz sie czuc klimaciarzem? Moim zdaniem to, ze gralo ta armia malo osob, nie robilo Cie nim. Dla mnie klimat to stworzyc klimatyczna rozpiske - grac demonami od jednego bogu, stworzyc rozpiske pod witchki z hag i kotlem itp.
Mi tez nie podoba sie, ze na turniejach wystepuje sytuacja gdy nie ma wiekszego zroznicowania armii, choc i tak uwazam, ze zawsze zagra sie z czyms nowym, bo kazdy gracz to inny pomysl na prowadzenie danej armii. No i wiadomo przyjdzie pora na hordy to znowu bedzie wielkie boom, pozniej reszta armii i wszystko bedzie wracac do normy ;)
Ostatnio zmieniony 30 lip 2008, o 11:44 przez Drakar Dociekliwy, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

@ Artein

Hahaha my to na starcie już jesteśmy lepsi od nich teraz pozostaje współzawodnictwo pośród Druchii :P :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Jako Mroczne Elfy musimy dążyć do tego aby być zarówno najlepszymi pośród Druchii jak i być lepszymi o fajfusów z Ulthuanu, ale należy pamiętać że ostatecznym celem jest wycięcie tych fajfusów w pień i odzyskanie naszej ojczyzny.
Dobra, a teraz na poważnie, co do inwazji pseudo Druchii to ja bym się tak nie przejmował, przyjdą pograją i pójdą, a figurek na alegro będzie więcej. Zresztą co my możemy zrobić zabronić dzieciakom grac w battla DE, czy nie wiem napiszemy tabliczkę "Elitarny klub grających DE w 6 ed. nowym PG wstęp wzbroniony" niestety trzeba się przyzwyczaić. Zresztą nie wiem po co te narzekania, mieli byśmy dalej mieć słabą armie którą gra garstka zapaleńców. Ja cenie DE przede wszystkim za klimat, ale wole grać silną armią niż słabą a to, że zleci się stado dzieciaków trudno przyzwyczaję się i tyle.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Zresztą nie wiem po co te narzekania, mieli byśmy dalej mieć słabą armie którą gra garstka zapaleńców.
Im więcej będzie graczy, tym lepiej.
Klimatycznym pierdołom, szczyczącym się swoją "eltarnością" mówimy zdecydowanie "nie".
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

mów za siebie Jankielu a nie "my"

Jako klimatyczna pierdoła będę szczycił się swoją elitarnością jako przeciwwagę dla powergamerów szczycących się swoim powergamerstwem.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Jakie banały...

Awatar użytkownika
Torres
Wodzirej

Post autor: Torres »

Cały ten temat to jedna wielka, banalna popierdółka popierdółka...

Lepiej zamiast wypisywać głupoty zacznijcie pisać raporty z waszych uber klimatycznych, lub pałergejmerskich gier.
To przynajmniej będzie ciekawe.

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Ja miałem wczoraj, klimatyczno-powergamerowską grę :D kumpel wyzwał mnie na challange na magię, pierwotnie miał grac TK, a wyskoczył mi z przydupasami z Ulthuanu... Oczywiście dostał maskę, 20:0.

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Obrazek

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

bardziej z dupy tematu to ja jeszcze chyba na forach armijnych nie widzialem :)
Voodoo pisze:http://www.allegro.pl/item406836363_pre ... lves_.html

Schodzą jak "świeże bułeczki" ;)
powod do radosci dla SFANu ;) sam sobie zakupilem ksiazke.. ale DE nie mam zamiaru zbierac, po prostu lubie miec wszystkie Armybooki, i mysle ze nie tylko ja...
Jankiel pisze: Im więcej będzie graczy, tym lepiej.
Klimatycznym pierdołom, szczyczącym się swoją "eltarnością" mówimy zdecydowanie "nie".
=D> =D> =D>

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

thurion pisze:bardziej z dupy tematu to ja jeszcze chyba na forach armijnych nie widzialem :)
Racja 8)

DE cały czas pozostają jedną z armii Warhammera, to nie jest jakieś elitarne grono do którego aby sie dostać trzeba było dostawać baty w bitwach przez min3 lata. Jak ktoś chce to niech zacznie z nimi przygodę, jak mu się spodoba to ok a jak nie to sprzeda, to wolny kraj.

Teraz DE dostały niezłego kopa i to pozwala im nawiązać równą walkę z pozostałymi armiami. Ta armia ma potencjał i w mojej opini jest to armia kompletna tzn. posiada magie, strzelanie, CC, potwory, kawalerie, lataczy. Doskaonale nadaje się na np. kolejną armię ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

jeśli chodzi o to kto jest PG, a kto klimatyczny, to ja zbieram tą armie od 2 lat i nie mam zamiaru nigdy jej porzucić. Jeśli mnóstwo gości bedzie chciało mieć DE to tak jak mówią inni, bedzie można se dopakować armie tanimi figsami z allegro i tyle.
Obrazek

Zablokowany