OK to zacznym spamowanieTomash pisze: @Hycki: w tym temacie można. Być może przestanę, prawdę mówiąc bardzo chętnie bym przestał (przynajmniej na czas jakiś).
Tom ale zanim przestaniesz byc to zrób mi forum dla mojego klubu;)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Skavenblight pisze:Bez komentarza.Tomash pisze:Natalia, weź się ogarnij. Ja rozumiem że tęsknisz i w tym upale niekoniecznie jesteś sobą, ale zaczynasz rzucać tekstami mocno poniżej swoich możliwości czy chociażby tekstów poprzednich.Skavenblight pisze:Cóż, najwyraźniej odpowiedź demotywatorem to szczyt Twoich możliwości.
Napisałam tylko że miałam pecha poznać takich właśnie typków.Tomash pisze:Porównujesz środowisko battlowe do dresiarzy - bardzo mi miło, pewnie podobnie jak reszcie środowiska, ale może podasz konkretne przykłady równości?
Wydaje mi się też że prawie każdy przeoczył ten fragment:Naturalnie jest kilku poczciwych battlowców, których lubię i szanuję. Przyzwyczaili się już do mej niechęci do ich środowiska i jakoś nie płaczą.Kogo bawiła, tego bawiła.Tomash pisze:Zabawną odpowiedź Jasia kwitujesz smutnym i kiepskim "szczyt Twoich możliwości".
Mogę nią w każdej chwili przestać być.Tomash pisze:Jak na moderatorkę PiM - słabo, a nawet turbosłabo.
Pobijesz mnie?Hycki pisze:TomCio pisze:Skavenblight pisze: Po prostu miałam okazję poznać [przy różnych okazjach, w różnych miejscach] niezbyt godną reprezentację środowiska WFB, krótko mówiąc o mentalności pospolitych dresów.
Wyczrpująca odpowiedz widze.
Hycki pisze:TomCio pisze: Pobijesz mnie?
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Szit. Już dzisiaj 3 raz mi się to zdarzyło .Dziękujemy!
Już dzisiaj kliknąłeś!
Pamiętaj, odwiedź nas jutro!
A przepraszam bardzo. Kogo obraziłem?Ushabti pisze:No tak... najpierw teksty o kurwieniu się i obrażanie ludzi?
Jak nie ty, to po co się wpier*** do sprawy która Cię nie dotyczy, co?A przepraszam bardzo. Kogo obraziłem?
Widzę, że masz jakieś problemy emocjonalne. Bardzo sfrustrowany jesteś. Twój post po prostu mnie trochę rozśmieszył, co nie znaczy, że nie masz racji, więc sobie napisałem 2 słowa i specjalnie wstawiłem po nich emotkę, która miała oznaczać, że to żart, nie wiem czy zauważyłeś.Ushabti pisze:Jak nie ty, to po co się wpier*** do sprawy która Cię nie dotyczy, co?A przepraszam bardzo. Kogo obraziłem?
Dla lansu? Czy dla solidaryzacji z kolegami, dzięki którym mam prawo (bo jest to na piśmie na tym serwerze) uważać część battlowców za bandę dresiarzy... zamiast samemu ich przytemperować żeby nie psuli wizerunku środowiska tylko ich wspieracie...
I twierdzę, że nie dużo się różnisz od części battlowców, których nazwałeś bandą "drechów" .Jak nie ty, to po co się wpier*** do sprawy która Cię nie dotyczy, co?
A od mojego chomika wara!Bądź więc grzecznym chomikiem i zewrzyj pyszczek do czasu pojawienia się adminów, jeśli nie czujesz się ze sprawą związany, co?