PMOTM 14 - Lord of Change [skonczone malowanie]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Piotrax - ale sie uczepiles tego zoltego tego malego skubanca kupilem na ebaju i dwa dni temu dotarla do mnie przesylka ... wiec musialem ostro sie spieszyc zeby skonczyc ta prace na czas
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Czegoś musiałem Bo nic innego sie zarzucić nie da No ja też obstawiam ta prace (zresztą nie ma dużej konkurencji^^ )Treevill pisze:Piotrax - ale sie uczepiles tego zoltego tego malego skubanca kupilem na ebaju i dwa dni temu dotarla do mnie przesylka ... wiec musialem ostro sie spieszyc zeby skonczyc ta prace na czas
- Corvus Albus
- Kretozord
No to chyba wiem kto wygra 14 PMotM. Poprostu rewelacja, powala, niszczy konkurencję OGIEN~!!!
Czincz pełną gęba (nie to co mój ) .Mam tylko nadzieję ,że tak jak obiecywał po PMOTM ...skrzydełka ...
p.s-powiedz jakiego koloru użyłeś do malowania brzusia (ta żółć)
p.s-powiedz jakiego koloru użyłeś do malowania brzusia (ta żółć)
- Tiger Brown
- Kradziej
Rozkoszny cukiereczek! Jak można takiego nie polubić?!
Świetna robota!
Świetna robota!
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
czarny podkald pomalowalem graveyard earth , flesh wash , mocno rozwodniony graveyard earth po calosci , graveyard earth w miejscach wypuklych , pozniej przejscia miedzy graveyard earth a burbonic brown i burbonic brownn a sunbrust yellow a na koncu sam sunbrust yellowszczurek pisze:powiedz jakiego koloru użyłeś do malowania brzusia (ta żółć)
czarny podkald pomalowalem graveyard earth , flesh wash , mocno rozwodniony graveyard earth po calosci , graveyard earth w miejscach wypuklych , mieszanka sunbrust yellow i blood red z odrobina graveyard earth , do tej mieszanki powoli dodawalem sunbrust yelow , pozniej sam sunbrust i na koncu sunbrust i skullwhiteloler pisze:a ja spytam o kolory dziobka
ogolnie moge stwierdzic ze Graveyard jest obecnie moja ulubiona farba ... sporo rzeczy mozna z nia zrobic (uzylem ja tez do pazurow , czachy i piasku na podstawce)
- Shakin' Dudi
- Masakrator
zabija i miazdzy respekt
Wow, wow i jeszcze raz wow pamiętam Twoje prace jeszcze jak pokazywałeś je na cytadeli, już wtedy malowałeś naprawdę dobrze (to chyba było Imperium robione na zamówienie, jedna z moich inspiracji, by zbierać tę armię ), Teraz osiągnąłeś świetny poziom, zarówno w technice jak i operowaniu kolorami. Tak trzymaj!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
chyba cos ci sie pomyliło ...Toni pisze:Wow, wow i jeszcze raz wow pamiętam Twoje prace jeszcze jak pokazywałeś je na cytadeli, już wtedy malowałeś naprawdę dobrze (to chyba było Imperium robione na zamówienie, jedna z moich inspiracji, by zbierać tę armię ), Teraz osiągnąłeś świetny poziom, zarówno w technice jak i operowaniu kolorami. Tak trzymaj!
Pozdrawiam
1) ja nigdy nic nie dawalem na cytadele
2) jedyne co pomalowalem za kase to byl rydwan do HE (bylo to ponad 10 lat temu)
3)Border Princes jest jedynym forum o tematyce Warhammera na ktorym sie udzielam
ale fajnie ze ci sie podoba moj LoC