PMOTM 14 - Lord of Change [skonczone malowanie]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Piękne kolorki i ten maluch dodaje uroku :P

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

Piotrax - ale sie uczepiles tego zoltego :lol: tego malego skubanca kupilem na ebaju i dwa dni temu dotarla do mnie przesylka ... wiec musialem ostro sie spieszyc zeby skonczyc ta prace na czas

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

miodzio! naprawdę piękna figurka (i wzór i malowanie). Jedynie lekko biedna podstawka ale i tak całość wymiata. Moim zdaniem zwycięzca tej edycji PMoTM :)
Szacun
Obrazek

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Treevill pisze:Piotrax - ale sie uczepiles tego zoltego :lol: tego malego skubanca kupilem na ebaju i dwa dni temu dotarla do mnie przesylka ... wiec musialem ostro sie spieszyc zeby skonczyc ta prace na czas
Czegoś musiałem :P Bo nic innego sie zarzucić nie da :wink: No ja też obstawiam ta prace (zresztą nie ma dużej konkurencji^^ )

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

PIĘKNY! prawdziwy eyecatcher :D

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

10/10 swietna robota jak i super dobor kolorow nic tylko gratulowac udanego projektu :]
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

No to chyba wiem kto wygra 14 PMotM. Poprostu rewelacja, powala, niszczy konkurencję :D OGIEN~!!! :D
Obrazek

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Czincz pełną gęba (nie to co mój :lol2: ) .Mam tylko nadzieję ,że tak jak obiecywał po PMOTM ...skrzydełka ... :wink:

p.s-powiedz jakiego koloru użyłeś do malowania brzusia (ta żółć) :?:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Rozkoszny cukiereczek! Jak można takiego nie polubić?!
Świetna robota! =D>
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

a ja spytam o kolory dziobka... jak je robiłeś??
Co do malowania to jak inni- wypas =D> =D> =D> =D>

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

szczurek pisze:powiedz jakiego koloru użyłeś do malowania brzusia (ta żółć) :?:
czarny podkald pomalowalem graveyard earth , flesh wash , mocno rozwodniony graveyard earth po calosci , graveyard earth w miejscach wypuklych , pozniej przejscia miedzy graveyard earth a burbonic brown i burbonic brownn a sunbrust yellow a na koncu sam sunbrust yellow
loler pisze:a ja spytam o kolory dziobka
czarny podkald pomalowalem graveyard earth , flesh wash , mocno rozwodniony graveyard earth po calosci , graveyard earth w miejscach wypuklych , mieszanka sunbrust yellow i blood red z odrobina graveyard earth , do tej mieszanki powoli dodawalem sunbrust yelow , pozniej sam sunbrust i na koncu sunbrust i skullwhite

ogolnie moge stwierdzic ze Graveyard jest obecnie moja ulubiona farba ... sporo rzeczy mozna z nia zrobic (uzylem ja tez do pazurow , czachy i piasku na podstawce)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Treevill pisze:ogolnie moge stwierdzic ze Graveyard jest obecnie moja ulubiona farba ... sporo rzeczy mozna z nia zrobic (uzylem ja tez do pazurow , czachy i piasku na podstawce)
Widze ze nie tylko ja uzaleznilem sie od tej farbki :P

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

zabija i miazdzy :) respekt

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

super praca :)

Awatar użytkownika
Toni
Wodzirej

Post autor: Toni »

Wow, wow i jeszcze raz wow :shock: pamiętam Twoje prace jeszcze jak pokazywałeś je na cytadeli, już wtedy malowałeś naprawdę dobrze (to chyba było Imperium robione na zamówienie, jedna z moich inspiracji, by zbierać tę armię :) ), Teraz osiągnąłeś świetny poziom, zarówno w technice jak i operowaniu kolorami. Tak trzymaj!

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Toni pisze:Wow, wow i jeszcze raz wow :shock: pamiętam Twoje prace jeszcze jak pokazywałeś je na cytadeli, już wtedy malowałeś naprawdę dobrze (to chyba było Imperium robione na zamówienie, jedna z moich inspiracji, by zbierać tę armię :) ), Teraz osiągnąłeś świetny poziom, zarówno w technice jak i operowaniu kolorami. Tak trzymaj!

Pozdrawiam
chyba cos ci sie pomyliło ...
1) ja nigdy nic nie dawalem na cytadele
2) jedyne co pomalowalem za kase to byl rydwan do HE (bylo to ponad 10 lat temu)
3)Border Princes jest jedynym forum o tematyce Warhammera na ktorym sie udzielam

ale fajnie ze ci sie podoba moj LoC

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Godne pochwały nie malowac nic za kase :)

Awatar użytkownika
Ptaq
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Ptaq »

Malowanie jest wyjechane, ale sam model wygląda jak dla mnie komicznie ;] Tak niedorobione stworki mogą powstać tylko w chaosie.
Widać, że potrafisz obracać złom w złoto.
Pozdro

ODPOWIEDZ