Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Tomash pisał o Skavenblight.Lunn pisze: psst, Tomash, Ushabti to on a nie ona
Zdarza się.
- DrętWy 40%
- Wałkarz
a myślałem, że b_sk pisał, że to koniec rozmowy o tym flejmie... Najwyraźniej się pomyliłem
To przeczytaj jeszcze raz.
Chodzi o to żeby nie ciągnąć dalej flejma.
Chodzi o to żeby nie ciągnąć dalej flejma.
Po co nad wodę, skoro laseczki w strojach i bez mam w internecie?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A ja to Twoim zdaniem mam problemy ze znalezieniem sobie laseczki czy też nie stać mnie na burdel?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Tomash jak juz bedziesz mial ta fure to dziewczyny zalorza "komitet kolejkowy" zeby umowic sie z Toba
albo raczej zeby sie tylko przejechac
Chooy. Chodziłem na baseny i na całym obiekcie zawsze było tylko kilka fajnych piczek.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: