Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Post autor: marcus_cheater »

:lol2: :lol2: HAHAHAHAHAHAHAHA :lol2: :lol2:
W ogóle to forum jest jakieś wyczesane w kosmos... I fajni ludzie tam chyba muszą siedzieć skoro takie porady dają... :lol2:
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Czy tylko dla mnie to jedna wielka podpucha?

Nie. U nas w mieście jeden ciągnął drugiemu za 5 browarów wszystko na trzeźwo a po kilku dniach już każdy miał na komórce filmik z tego zdarzenia.
WTF? :shock:
Nastolatkowie często nie mają jeszcze wyrobionej orientacji seksualnej, a jeśli lubisz eksperymentować to plus dla ciebie. Seks z chłopakiem może być niezapomnianym doświadczeniem. Poza tym jest jeszcze jeden plus z tej sytuacji - Nie zostawisz po sobie potomstwa, więc twoje wadliwe geny nie zostaną przekazane dalej.
ARMAGEDON !

Obrazek

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

bez jaj nie wiem czy to jaja czy inny c**j ;) ale nieziemscy są próbuja mu wmówic że to dobrze że zrobił loda koledze :roll: faszyźmie wróc ;)

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

przecież na tym forum połowa robi sobie jaja,a druga to potencjalni autorzy takich tematów

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

200% mocy :lol:

W ogóle Mukerowi trzeba jakąś nagrodę skołować za zasilanie tego tematu prawdziwie epickimi linkami. Także zią, widzimy, doceniamy, proszę trzymać poziom :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Tylko że należy sobie jednak uświadomić, że gwałcenie psa, wlewanie płynu do kąpieli do cewki moczowej albo robienie koledze loda to nie są rzeczy niewiarygodne.
Co za forum... Zeby psa gwałcić... :shock:

Nic epicki link i tyle. Może by zaozyć temat z róznymi tego typu epickimi rzeczami? A mukerowi polać :D

Nehan
Masakrator

przecież to jest epicki temat. niezwykli to już heroicznie epicki temat. nie mówiąc już o "wałowaniu".

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Obrazek
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
MUKER
Falubaz

Post autor: MUKER »

Dziękuje dziękuje :oops:

Dzisiaj lżejszy kaliber
List_of_unusual_deaths na wiki
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!

Hycki
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Hycki »

Tylko że należy sobie jednak uświadomić, że gwałcenie psa, wlewanie płynu do kąpieli do cewki moczowej albo robienie koledze loda to nie są rzeczy niewiarygodne.
to to juz jest nie smaczne :/

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Zaiste piękne śmierci :lol2:

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Szkoła podstawowa w Brooklynie:
-Co robiliście wczoraj po szkole? - pyta nauczycielka
-Ja bawiłam się w piaskownicy! - mówi Jane
-Świetnie, Jane! Podejdź do tablicy i napisz poprawnie "piasek", a dam Ci świeżo upieczone ciasteczko! - dziewczynka pisze "piasek" i dostaje ciasteczko.
-Dobrze, kto jeszcze?
-Ja bawiłem się z Jane w piaskownicy! - mówi Mark
-Wspaniale! Napisz na tablicy "zabawa", a i ty dostaniesz ciastko - oczywiście dostaje.
Nagle zgłasza się mały murzynek Mohammad - Ja chciałem pobawić się w piaskownicy z Jane i Markiem, ale rzucali do mnie kamieniami.
-Co za odrażający przejaw rasizmu. Chodź do tablicy, dam Ci ciasteczko jak napiszesz poprawnie "odrażający przejaw rasizmu"
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Nehan
Masakrator

Obrazek

Hycki
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Hycki »

Fingor pisze:Szkoła podstawowa w Brooklynie:
-Co robiliście wczoraj po szkole? - pyta nauczycielka
-Ja bawiłam się w piaskownicy! - mówi Jane
-Świetnie, Jane! Podejdź do tablicy i napisz poprawnie "piasek", a dam Ci świeżo upieczone ciasteczko! - dziewczynka pisze "piasek" i dostaje ciasteczko.
-Dobrze, kto jeszcze?
-Ja bawiłem się z Jane w piaskownicy! - mówi Mark
-Wspaniale! Napisz na tablicy "zabawa", a i ty dostaniesz ciastko - oczywiście dostaje.
Nagle zgłasza się mały murzynek Mohammad - Ja chciałem pobawić się w piaskownicy z Jane i Markiem, ale rzucali do mnie kamieniami.
-Co za odrażający przejaw rasizmu. Chodź do tablicy, dam Ci ciasteczko jak napiszesz poprawnie "odrażający przejaw rasizmu"

mało śmieszne

lepsze jest to

Jasiu idzie do szkoły spotyka Anie i mówi
-Która?
Anie odpowiada
-W pupe

Awatar użytkownika
Reiko
Mudżahedin

Post autor: Reiko »

@Fingor-
:lol2: Dobre :)
@Hycki-
n/c

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Kenneth Pinyan of Enumclaw, Washington died of acute peritonitis after submitting to anal intercourse with a stallion. Pinyan had had sex with a horse before. In fact, his friend took a video of it. Pinyan delayed his visit to the hospital for several hours out of reluctance to admit what happened. The case led to the criminalization of bestiality in Washington. His story was recounted in the 2007 documentary film Zoo.
:shock2:

@Hycki
Coś nie łapię tego dżołka, ale to chyba dobrze ;)
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Post autor: Lukaszxx »

Obrazek
na l2guru dawno nie było nic śmieszniejszego :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Fingor pisze:
Kenneth Pinyan of Enumclaw, Washington died of acute peritonitis after submitting to anal intercourse with a stallion. Pinyan had had sex with a horse before. In fact, his friend took a video of it. Pinyan delayed his visit to the hospital for several hours out of reluctance to admit what happened. The case led to the criminalization of bestiality in Washington. His story was recounted in the 2007 documentary film Zoo.
:shock2:
Żaden nius. 2guys1horse* - wideo z jednej z zabaw dokładnie tego kolesia. Nie, akurat nie tej, podczas której doszło do śmiertelnego w skutkach przebicia wyrostka.

* - OSTRZEGAM. Może nie tak obrzydliwe jak 2girls1cup, ale bardzo mocne.

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

Zablokowany