Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- marcus_cheater
- Oszukista
WTF?Czy tylko dla mnie to jedna wielka podpucha?
Nie. U nas w mieście jeden ciągnął drugiemu za 5 browarów wszystko na trzeźwo a po kilku dniach już każdy miał na komórce filmik z tego zdarzenia.
ARMAGEDON !Nastolatkowie często nie mają jeszcze wyrobionej orientacji seksualnej, a jeśli lubisz eksperymentować to plus dla ciebie. Seks z chłopakiem może być niezapomnianym doświadczeniem. Poza tym jest jeszcze jeden plus z tej sytuacji - Nie zostawisz po sobie potomstwa, więc twoje wadliwe geny nie zostaną przekazane dalej.
200% mocy
W ogóle Mukerowi trzeba jakąś nagrodę skołować za zasilanie tego tematu prawdziwie epickimi linkami. Także zią, widzimy, doceniamy, proszę trzymać poziom
W ogóle Mukerowi trzeba jakąś nagrodę skołować za zasilanie tego tematu prawdziwie epickimi linkami. Także zią, widzimy, doceniamy, proszę trzymać poziom
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Co za forum... Zeby psa gwałcić...Tylko że należy sobie jednak uświadomić, że gwałcenie psa, wlewanie płynu do kąpieli do cewki moczowej albo robienie koledze loda to nie są rzeczy niewiarygodne.
Nic epicki link i tyle. Może by zaozyć temat z róznymi tego typu epickimi rzeczami? A mukerowi polać
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Szkoła podstawowa w Brooklynie:
-Co robiliście wczoraj po szkole? - pyta nauczycielka
-Ja bawiłam się w piaskownicy! - mówi Jane
-Świetnie, Jane! Podejdź do tablicy i napisz poprawnie "piasek", a dam Ci świeżo upieczone ciasteczko! - dziewczynka pisze "piasek" i dostaje ciasteczko.
-Dobrze, kto jeszcze?
-Ja bawiłem się z Jane w piaskownicy! - mówi Mark
-Wspaniale! Napisz na tablicy "zabawa", a i ty dostaniesz ciastko - oczywiście dostaje.
Nagle zgłasza się mały murzynek Mohammad - Ja chciałem pobawić się w piaskownicy z Jane i Markiem, ale rzucali do mnie kamieniami.
-Co za odrażający przejaw rasizmu. Chodź do tablicy, dam Ci ciasteczko jak napiszesz poprawnie "odrażający przejaw rasizmu"
-Świetnie, Jane! Podejdź do tablicy i napisz poprawnie "piasek", a dam Ci świeżo upieczone ciasteczko! - dziewczynka pisze "piasek" i dostaje ciasteczko.
-Dobrze, kto jeszcze?
-Wspaniale! Napisz na tablicy "zabawa", a i ty dostaniesz ciastko - oczywiście dostaje.
Nagle zgłasza się mały murzynek Mohammad - Ja chciałem pobawić się w piaskownicy z Jane i Markiem, ale rzucali do mnie kamieniami.
-Co za odrażający przejaw rasizmu. Chodź do tablicy, dam Ci ciasteczko jak napiszesz poprawnie "odrażający przejaw rasizmu"
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Fingor pisze:Szkoła podstawowa w Brooklynie:
-Dobrze, kto jeszcze?
mało śmieszne
lepsze jest to
Jasiu idzie do szkoły spotyka Anie i mówi
-Która?
Anie odpowiada
-W pupe
Kenneth Pinyan of Enumclaw, Washington died of acute peritonitis after submitting to anal intercourse with a stallion. Pinyan had had sex with a horse before. In fact, his friend took a video of it. Pinyan delayed his visit to the hospital for several hours out of reluctance to admit what happened. The case led to the criminalization of bestiality in Washington. His story was recounted in the 2007 documentary film Zoo.
@Hycki
Coś nie łapię tego dżołka, ale to chyba dobrze
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Żaden nius. 2guys1horse* - wideo z jednej z zabaw dokładnie tego kolesia. Nie, akurat nie tej, podczas której doszło do śmiertelnego w skutkach przebicia wyrostka.Fingor pisze:Kenneth Pinyan of Enumclaw, Washington died of acute peritonitis after submitting to anal intercourse with a stallion. Pinyan had had sex with a horse before. In fact, his friend took a video of it. Pinyan delayed his visit to the hospital for several hours out of reluctance to admit what happened. The case led to the criminalization of bestiality in Washington. His story was recounted in the 2007 documentary film Zoo.
* - OSTRZEGAM. Może nie tak obrzydliwe jak 2girls1cup, ale bardzo mocne.