KTóRA ARMIA NAJLEPSZA W WFB???
- petronikus
- "Nie jestem powergamerem"
KTóRA ARMIA NAJLEPSZA W WFB???
Nieraz słyszałem na forum wypowiedzi ze na pewne armie nie ma bata. np: na VC na 2000pkt 2x vargulf albo Imperium na dwóch tankach. Chodzi mi o to ze gdy zagra dwóch doswiadczonych graczy jeden VC a drugi np: bretonią to nie wazne co bretonia przegra...czy rzeczywiscie tak jest??? 

VC i Imperium da się jakoś ograć, ale gożej jest z demonami, one teraz wymiatają.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
- petronikus
- "Nie jestem powergamerem"
tylko o nich slyszalem i widzialem battle report w white dwarf naprawde sa takie mocne grales przeciw nim??Tullaris pisze:VC i Imperium da się jakoś ograć, ale gożej jest z demonami, one teraz wymiatają.
Ostatnio nie gram, bo siedze w domu na wsi, ale widziałem booka. Armia bez panki z wardem dla całości, poszczególne jednostki mocne, ale naszczęście drogie, zresztą nie bez powodu jest na forum pojawił się temat "Oststeczne rozwiązanie kwestii demonicznej" w którym padały postulaty zbanowania demonów z turniejów.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
na demony też jest bat
szczególnie jak grają z krasnoludami na 2250 

Karkonoska Frakcja Fantastyki http://www.kffjelenia.fora.pl
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar

http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar

.
Ostatnio zmieniony 4 sie 2008, o 20:32 przez Furion, łącznie zmieniany 1 raz.
white dwarfem to sie raczej nie sugerujpetronikus pisze:tylko o nich slyszalem i widzialem battle report w white dwarf naprawde sa takie mocne grales przeciw nim??Tullaris pisze:VC i Imperium da się jakoś ograć, ale gożej jest z demonami, one teraz wymiatają.
z VC przegrałem raz 12:8 ... a sprzedałem już trzy razy 20:0 (+ kilka pomniejszych zwycięstw) wiec Bretka sobie akurat radzi wyśmienicie...petronikus pisze:Nieraz słyszałem na forum wypowiedzi ze na pewne armie nie ma bata. np: na VC na 2000pkt 2x vargulf albo Imperium na dwóch tankach. Chodzi mi o to ze gdy zagra dwóch doswiadczonych graczy jeden VC a drugi np: bretonią to nie wazne co bretonia przegra...czy rzeczywiscie tak jest???
a Whitedwarf to taka gazetka reklamowa, w której często rozpiski są z błędami... więc kupowanie tego to strata pieniędzy ... chyba że lubisz obrazki pooglądać ;p
Ta, ale czego PG nie zrobią, żeby wygrywać, albo...Piotrax pisze:Najlepsze, najgorsze, jakie to ma znaczenie, fajnie jest wygrywać, przegrywając się czegoś uczymy, a grając armia której się nie "czuje", która ci sie nie podoba czy cos podobnego, ani z jednego ani z drógiego nie ma pełnej satysfakcji.
Niektórzy gracze dowartościowują się tą grą, grając demonami, czy VC*.
*nowi gracze, raczej młodzi, zbierają armię gdy wyszła nowa edycja, bez obrazy dla starych graczy, żeby nie bylo.

Piotras pisze:bez obrazy dla starych graczy, żeby nie bylo.