KTóRA ARMIA NAJLEPSZA W WFB???

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
petronikus
"Nie jestem powergamerem"

KTóRA ARMIA NAJLEPSZA W WFB???

Post autor: petronikus »

Nieraz słyszałem na forum wypowiedzi ze na pewne armie nie ma bata. np: na VC na 2000pkt 2x vargulf albo Imperium na dwóch tankach. Chodzi mi o to ze gdy zagra dwóch doswiadczonych graczy jeden VC a drugi np: bretonią to nie wazne co bretonia przegra...czy rzeczywiscie tak jest??? :?:

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Nie....

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

VC i Imperium da się jakoś ograć, ale gożej jest z demonami, one teraz wymiatają.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
petronikus
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: petronikus »

Tullaris pisze:VC i Imperium da się jakoś ograć, ale gożej jest z demonami, one teraz wymiatają.
tylko o nich slyszalem i widzialem battle report w white dwarf naprawde sa takie mocne grales przeciw nim??

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Ostatnio nie gram, bo siedze w domu na wsi, ale widziałem booka. Armia bez panki z wardem dla całości, poszczególne jednostki mocne, ale naszczęście drogie, zresztą nie bez powodu jest na forum pojawił się temat "Oststeczne rozwiązanie kwestii demonicznej" w którym padały postulaty zbanowania demonów z turniejów.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

Ale mi imperium mocne, phi
Globadiersi mi czołg rozkrecają w ture.

Awatar użytkownika
grahnar
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: grahnar »

na demony też jest bat :) szczególnie jak grają z krasnoludami na 2250 :)

Awatar użytkownika
Morgon82
Mudżahedin

Post autor: Morgon82 »

Najlepsza jest ta armia ktora Ci sie najbardziej podoba i ma dla Ciebie najlepszy klimat. Amen.

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Zgadzam się. I dlatego najlepszą armią w Starym Świecie i nie tylko są Psy Wojny :D

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

.
Ostatnio zmieniony 4 sie 2008, o 20:32 przez Furion, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Danrakh
Falubaz

Post autor: Danrakh »

Furion pisze:Nie. Czytales marudzenie plewów - pseudoklimaciarzy.
Plew perhaps? :wink:
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

w batlu obie wersje są poprawne :P

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

petronikus pisze:
Tullaris pisze:VC i Imperium da się jakoś ograć, ale gożej jest z demonami, one teraz wymiatają.
tylko o nich slyszalem i widzialem battle report w white dwarf naprawde sa takie mocne grales przeciw nim??
white dwarfem to sie raczej nie sugeruj
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Błażej
Kretozord

Post autor: Błażej »

petronikus pisze:Nieraz słyszałem na forum wypowiedzi ze na pewne armie nie ma bata. np: na VC na 2000pkt 2x vargulf albo Imperium na dwóch tankach. Chodzi mi o to ze gdy zagra dwóch doswiadczonych graczy jeden VC a drugi np: bretonią to nie wazne co bretonia przegra...czy rzeczywiscie tak jest??? :?:
z VC przegrałem raz 12:8 ... a sprzedałem już trzy razy 20:0 (+ kilka pomniejszych zwycięstw) wiec Bretka sobie akurat radzi wyśmienicie...

a Whitedwarf to taka gazetka reklamowa, w której często rozpiski są z błędami... więc kupowanie tego to strata pieniędzy ... chyba że lubisz obrazki pooglądać ;p

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

IMHO VC są najlepsze

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Najlepsze, najgorsze, jakie to ma znaczenie, fajnie jest wygrywać, przegrywając się czegoś uczymy, a grając armia której się nie "czuje", która ci sie nie podoba czy cos podobnego, ani z jednego ani z drógiego nie ma pełnej satysfakcji.

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Piotrax pisze:Najlepsze, najgorsze, jakie to ma znaczenie, fajnie jest wygrywać, przegrywając się czegoś uczymy, a grając armia której się nie "czuje", która ci sie nie podoba czy cos podobnego, ani z jednego ani z drógiego nie ma pełnej satysfakcji.
Ta, ale czego PG nie zrobią, żeby wygrywać, albo...
Niektórzy gracze dowartościowują się tą grą, grając demonami, czy VC*.

*nowi gracze, raczej młodzi, zbierają armię gdy wyszła nowa edycja, bez obrazy dla starych graczy, żeby nie bylo. ;)

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Piotras pisze:bez obrazy dla starych graczy, żeby nie bylo. ;)
=D>
Obrazek

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Robson pisze:IMHO VC są najlepsze
poki co to widziałem Cię najczęściej z empire i demonami ;p

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »