Figartes - prace od Kuczek & Szary
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Sorry Rapcia, musialo być pod armię, więc miałem związane ręce. No ale nie przesadzaj, nawet mi się podoba ten schemat
Biskupis czad
To teraz do kompletu by mu sie zdało zrobić oddział fanatyków o przepraszam mocherowch berecików
Acz tak się zastanawiam. Osoby duchowne nie mogły w walce przelewać krwi, dlatego za broń miały tylko sprzęty obuchowe. Zatem miecz nie za bardzo stylistycznie pasuje.
Ale i tak co tam wykop na maxiorka.
To teraz do kompletu by mu sie zdało zrobić oddział fanatyków o przepraszam mocherowch berecików
Acz tak się zastanawiam. Osoby duchowne nie mogły w walce przelewać krwi, dlatego za broń miały tylko sprzęty obuchowe. Zatem miecz nie za bardzo stylistycznie pasuje.
Ale i tak co tam wykop na maxiorka.
Szary pisze:Sorry Rapcia, musialo być pod armię, więc miałem związane ręce. No ale nie przesadzaj, nawet mi się podoba ten schemat
Ja mam poprostu awersje do goblin greena w tym miejscu (chociaz sam dawno temu tak malowalem ). Wmow klientowi, ze konieczna jest zmiana podstawek w calej armii
z punktu widzenia kontekstu historycznego, to miecz jest jak najbardziej na miejscu. Żaden biskup dowodząc rycerstwem nie wymachiwałby młotem, gdyż to umiejszałoby jego "szlachectwu" ... inna rzecz, że w większości systemów fantasy jakie znam, kapłani biegają z młotami z powodów, przez Ciebie wymienionych ... ale ta figsa to bardziej klecha-zaprzedaj dusza, niż kapłan bitewny, imho rzecz jasnaSMOK pisze: ... Acz tak się zastanawiam. Osoby duchowne nie mogły w walce przelewać krwi, dlatego za broń miały tylko sprzęty obuchowe. Zatem miecz nie za bardzo stylistycznie pasuje. ...
Płaszcz w pytę ,sztandar w pytę ... praca w pytkę
Najbardziej podoba mi się : kosa ,skrzydełka i PŁASZCZ ! Po prostu najs robota
Najbardziej podoba mi się : kosa ,skrzydełka i PŁASZCZ ! Po prostu najs robota
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
robota już tak jak powiedział szczurek SUPER!!!!!!
fajny ten napis , bardzo do mnie przemawia
ocena 10/10
fajny ten napis , bardzo do mnie przemawia
ocena 10/10
Ostatnio zmieniony 10 maja 2014, o 11:04 przez Szary, łącznie zmieniany 1 raz.
Radioaktywne drzewo i wilk .Naprawdę świetna figurka i dobre kolory
- Kedziorson
- Masakrator
bardzo warcraftowy nie wiem dlaczego głowa na sztandarze to istny Cenarius a zieleń jest wyjęta z 3 części WoWa
- Jacek_Azael
- Masakrator
Ale zajebisty. Cały fajny, ale wilk i drzewo najlepsze jak dla mnie
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
Wilk na sztandarze COOOOOOOOOOL!!!!
Dobra robota, wszystko świetnie wycieniowane
PS : jak starczy mi czasu to skończę BSB woman i wam pokaże (oczywiście jeśli mi starczy czasu do końca wakacji )
Dobra robota, wszystko świetnie wycieniowane
PS : jak starczy mi czasu to skończę BSB woman i wam pokaże (oczywiście jeśli mi starczy czasu do końca wakacji )