![Shocked :shock2:](./images/smilies/ng_shock.gif)
Figartes - prace od Kuczek & Szary
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Sorry Rapcia, musialo być pod armię, więc miałem związane ręce. No ale nie przesadzaj, nawet mi się podoba ten schemat ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Biskupis czad ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
To teraz do kompletu by mu sie zdało zrobić oddział fanatyków o przepraszam mocherowch berecików![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Acz tak się zastanawiam. Osoby duchowne nie mogły w walce przelewać krwi, dlatego za broń miały tylko sprzęty obuchowe. Zatem miecz nie za bardzo stylistycznie pasuje.
Ale i tak co tam wykop na maxiorka.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
To teraz do kompletu by mu sie zdało zrobić oddział fanatyków o przepraszam mocherowch berecików
Acz tak się zastanawiam. Osoby duchowne nie mogły w walce przelewać krwi, dlatego za broń miały tylko sprzęty obuchowe. Zatem miecz nie za bardzo stylistycznie pasuje.
Ale i tak co tam wykop na maxiorka.
Szary pisze:Sorry Rapcia, musialo być pod armię, więc miałem związane ręce. No ale nie przesadzaj, nawet mi się podoba ten schemat
Ja mam poprostu awersje do goblin greena w tym miejscu (chociaz sam dawno temu tak malowalem
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
z punktu widzenia kontekstu historycznego, to miecz jest jak najbardziej na miejscu. Żaden biskup dowodząc rycerstwem nie wymachiwałby młotem, gdyż to umiejszałoby jego "szlachectwu" ... inna rzecz, że w większości systemów fantasy jakie znam, kapłani biegają z młotami z powodów, przez Ciebie wymienionych ... ale ta figsa to bardziej klecha-zaprzedaj dusza, niż kapłan bitewny, imho rzecz jasnaSMOK pisze: ... Acz tak się zastanawiam. Osoby duchowne nie mogły w walce przelewać krwi, dlatego za broń miały tylko sprzęty obuchowe. Zatem miecz nie za bardzo stylistycznie pasuje. ...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Płaszcz w pytę ,sztandar w pytę ... praca w pytkę
Najbardziej podoba mi się : kosa ,skrzydełka i PŁASZCZ !
Po prostu najs robota ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Najbardziej podoba mi się : kosa ,skrzydełka i PŁASZCZ !
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
robota już tak jak powiedział szczurek SUPER!!!!!!
fajny ten napis , bardzo do mnie przemawia![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ocena 10/10
fajny ten napis , bardzo do mnie przemawia
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ocena 10/10
Ostatnio zmieniony 10 maja 2014, o 11:04 przez Szary, łącznie zmieniany 1 raz.
Radioaktywne drzewo i wilk
.Naprawdę świetna figurka i dobre kolory
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- Kedziorson
- Masakrator
bardzo warcraftowy
nie wiem dlaczego
głowa na sztandarze to istny Cenarius a zieleń jest wyjęta z 3 części WoWa ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- Jacek_Azael
- Masakrator
Ale zajebisty. Cały fajny, ale wilk i drzewo najlepsze jak dla mnie ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
Wilk na sztandarze COOOOOOOOOOL!!!! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Dobra robota, wszystko świetnie wycieniowane
PS : jak starczy mi czasu to skończę BSB woman i wam pokaże (oczywiście jeśli mi starczy czasu do końca wakacji
)
Dobra robota, wszystko świetnie wycieniowane
PS : jak starczy mi czasu to skończę BSB woman i wam pokaże (oczywiście jeśli mi starczy czasu do końca wakacji