Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
oglądał ktoś 1612 ?? do połowy jeszcze da się oglądać. Ale generalnie dno myślałem że film będzie fajny
Irytujący jest ten ruski chłop niewolnik który w pare dni nauczył się walczyć jak jakiś rzeźnik, a z armaty celował jak najlepszy artylerzysta po instruktażu innego pachołka na pustej korze drzewnej .
Najlepszy był strzał z armaty w skład z prochem polskim jak całą armie wy****ło , a no i jezyka się nauczył hiszpańskiego też chyba w 3 dni
a i polacy mówiący do siebie raz po polsku raz po rosyjsku
6/10 jak dla mnie
Irytujący jest ten ruski chłop niewolnik który w pare dni nauczył się walczyć jak jakiś rzeźnik, a z armaty celował jak najlepszy artylerzysta po instruktażu innego pachołka na pustej korze drzewnej .
Najlepszy był strzał z armaty w skład z prochem polskim jak całą armie wy****ło , a no i jezyka się nauczył hiszpańskiego też chyba w 3 dni
a i polacy mówiący do siebie raz po polsku raz po rosyjsku
6/10 jak dla mnie
@Manfred: To ta produkcja, do ktorej Zebrowskiego zaprosili? Zaciekawilo mnie kiedy pierwszy raz o tym uslyszalem. W koncu bede musial to obejzec.
@Piotrax: Cuuu? Ja myslalem, ze to panna z Firefly'a (Christina Hendricks)
PS. Za kazdym razem kiedy widze wywiad z Zebrowskim w TV mam niezle zlewy. Facet nabyl jakis dziwny poetycki styl wypowiadania sie. Pewnie laski na to wyrywa
@Piotrax: Cuuu? Ja myslalem, ze to panna z Firefly'a (Christina Hendricks)
PS. Za kazdym razem kiedy widze wywiad z Zebrowskim w TV mam niezle zlewy. Facet nabyl jakis dziwny poetycki styl wypowiadania sie. Pewnie laski na to wyrywa
2 strony. Nowy temat będzie z ankietą.
Super, ja w zasadzie tylko Bundych oglądam.
Pośpieszcie sie, 2 strony do końca, a ja jutro wyjeżdżam.
Pośpieszcie sie, 2 strony do końca, a ja jutro wyjeżdżam.
Dziany może więcej
Dokladnie Facet ma luz w gaciach, nie jest gburem, nie obraza sie i mowi co mysli bez ogrodek wyrazajac mysli wielu Polakow.
Na drugim miejsu natomiast jest Kalisz. On tez nie jest sztywniakiem, ma ciete riposty i jedzie Kurskiemu az milo Zreszta Kurskiego to nie trudno pojechac, wiec moze to nie jest argument
Na drugim miejsu natomiast jest Kalisz. On tez nie jest sztywniakiem, ma ciete riposty i jedzie Kurskiemu az milo Zreszta Kurskiego to nie trudno pojechac, wiec moze to nie jest argument
I fajny ma fryz!