Moja rozpa na DMP

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Rozpa z deczka 0-1. Jesli sie w niej odnajdujesz to spoko, ja bym czyms takim nie mogl grac, gdyz cala taktyka opiera sie na zabawie: "jak zrobic aby BK wraz z wampirami sie splacili".

Jesli chcesz juz koniecznie tym grac, to mialbym tylko sugestie abys zmodyfikował nieco swego lorda, bo teraz to on ani do magii ani do walki. Nie potrzebny mu avatar of death skoro ma walacha, itp. Postaraj sie lepiej go zlozyc.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Nie musisz grać jak inni. Własny styl, rozpa i tyle graj tym co Ci się sprawdza lub co lubisz. Jak patrzę na morze BK i Banshee co chwilę to zbiera mnie na wymioty :P a tak jakaś nowość klocek za 1000 pkt :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

karlee pisze:Jesli chcesz juz koniecznie tym grac, to mialbym tylko sugestie abys zmodyfikował nieco swego lorda, bo teraz to on ani do magii ani do walki. Nie potrzebny mu avatar of death skoro ma walacha, itp. Postaraj sie lepiej go zlozyc.
Nie kleisz Karlee - Avatar daje mu tarcze ;-)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Furion pisze:
karlee pisze:Jesli chcesz juz koniecznie tym grac, to mialbym tylko sugestie abys zmodyfikował nieco swego lorda, bo teraz to on ani do magii ani do walki. Nie potrzebny mu avatar of death skoro ma walacha, itp. Postaraj sie lepiej go zlozyc.
Nie kleisz Karlee - Avatar daje mu tarcze ;-)
Tarcza za 20 pkt. - WOW :D

Ale wiesz chyba Linux, że jak raz popchniesz skutecznie w turze klocek Bloodów, to drugi raz już nie da rady ?? Ciekaw jestem jakie szanse miałby taki kloc z czymś co ma ogniste ataki ?? Np. wjazd w to tożsamych Blood Knightów z płonącą szmatą ?? Tylko takiej 4czki. Ilu rycerzy przeżyje ?? Albo Wampir Lord z Red Fury, Hatem i Balefirem ??
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

Np. wjazd w to tożsamych Blood Knightów z płonącą szmatą ?? Tylko takiej 4czki. Ilu rycerzy przeżyje ?? Albo Wampir Lord z Red Fury, Hatem i Balefirem ??
Płonące ataki na turniejach? Mocno ryzykowne. W takiej birtwie domowej- ok, miażdży, ale ryzykować płonące ataki na turniej?

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

a czemu nie? Jak teraz jest pelno regenracji?
Oczywisćie ejst też DA, ale to tylko w jednej armi, któa jest coraz mniej popularna.
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Post autor: Kołek »

Płonące ataki na turniejach?
herald khorna BSB na jugerze z armour of khorn i firestorm blade, tak ogniste ataki zdarzają się na turniejach :wink:

Awatar użytkownika
LinuX
Mudżahedin

Post autor: LinuX »

Kołek pisze:
Płonące ataki na turniejach?
herald khorna BSB na jugerze z armour of khorn i firestorm blade, tak ogniste ataki zdarzają się na turniejach :wink:
Właśnie między innymi dla takich przesranych herosów, są bloodknighci. Imo chłopak ma gg jak wpadną a jak on wpadnie to niewiele zrobi.

Zmiana Equipu na generale:

1 Vampire Lord 445 Pts
Magic Level 3; Lance; Shield
Book of Arkhan [35]
Walach's Bloody Hauberk [45]
Cursed Book [20]
The Arkayne: Forbidden Lore [35]
The Arkayne: Dark Acolyte [30]
The Martialle: Dread Knight [25]

Taniej wyszedł, ma 1+save, 5+ ward, na jedną turę zmniejsza WS i regenke. Typowy challanger, z wsparciem magicznym.

Za zaoszczędzone punkty zwiększe na np: szkielety do 2*12
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD

Koszo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Koszo »

Czemu uważacie, że ten klocek jest nie do zabicia? Jakas IF'ka na dużą kuźnie i może być po klocku... Od tego nie będzie ani warda ani regeneracji...

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Dlatego Dark Elfami to się tak zbytnio tego nie boję - mam zianie i kuźnię ;) co prawda na kuźnię to tam chyba warda ma, ale trudno - a kloc jedzie gdzie mu się podstawi jakiegoś śmiecia, a jak coś to szarża czymś w tył lub bok i zawracamy ;) tylko zadbać, by nie wybili do zera :D
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

ODPOWIEDZ