Rozpa z deczka 0-1. Jesli sie w niej odnajdujesz to spoko, ja bym czyms takim nie mogl grac, gdyz cala taktyka opiera sie na zabawie: "jak zrobic aby BK wraz z wampirami sie splacili".
Jesli chcesz juz koniecznie tym grac, to mialbym tylko sugestie abys zmodyfikował nieco swego lorda, bo teraz to on ani do magii ani do walki. Nie potrzebny mu avatar of death skoro ma walacha, itp. Postaraj sie lepiej go zlozyc.
Moja rozpa na DMP
- Corvus Albus
- Kretozord
Nie musisz grać jak inni. Własny styl, rozpa i tyle graj tym co Ci się sprawdza lub co lubisz. Jak patrzę na morze BK i Banshee co chwilę to zbiera mnie na wymioty a tak jakaś nowość klocek za 1000 pkt
Nie kleisz Karlee - Avatar daje mu tarczekarlee pisze:Jesli chcesz juz koniecznie tym grac, to mialbym tylko sugestie abys zmodyfikował nieco swego lorda, bo teraz to on ani do magii ani do walki. Nie potrzebny mu avatar of death skoro ma walacha, itp. Postaraj sie lepiej go zlozyc.
Tarcza za 20 pkt. - WOWFurion pisze:Nie kleisz Karlee - Avatar daje mu tarczekarlee pisze:Jesli chcesz juz koniecznie tym grac, to mialbym tylko sugestie abys zmodyfikował nieco swego lorda, bo teraz to on ani do magii ani do walki. Nie potrzebny mu avatar of death skoro ma walacha, itp. Postaraj sie lepiej go zlozyc.
Ale wiesz chyba Linux, że jak raz popchniesz skutecznie w turze klocek Bloodów, to drugi raz już nie da rady ?? Ciekaw jestem jakie szanse miałby taki kloc z czymś co ma ogniste ataki ?? Np. wjazd w to tożsamych Blood Knightów z płonącą szmatą ?? Tylko takiej 4czki. Ilu rycerzy przeżyje ?? Albo Wampir Lord z Red Fury, Hatem i Balefirem ??
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Płonące ataki na turniejach? Mocno ryzykowne. W takiej birtwie domowej- ok, miażdży, ale ryzykować płonące ataki na turniej?Np. wjazd w to tożsamych Blood Knightów z płonącą szmatą ?? Tylko takiej 4czki. Ilu rycerzy przeżyje ?? Albo Wampir Lord z Red Fury, Hatem i Balefirem ??
a czemu nie? Jak teraz jest pelno regenracji?
Oczywisćie ejst też DA, ale to tylko w jednej armi, któa jest coraz mniej popularna.
Oczywisćie ejst też DA, ale to tylko w jednej armi, któa jest coraz mniej popularna.
Właśnie między innymi dla takich przesranych herosów, są bloodknighci. Imo chłopak ma gg jak wpadną a jak on wpadnie to niewiele zrobi.Kołek pisze:herald khorna BSB na jugerze z armour of khorn i firestorm blade, tak ogniste ataki zdarzają się na turniejachPłonące ataki na turniejach?
Zmiana Equipu na generale:
1 Vampire Lord 445 Pts
Magic Level 3; Lance; Shield
Book of Arkhan [35]
Walach's Bloody Hauberk [45]
Cursed Book [20]
The Arkayne: Forbidden Lore [35]
The Arkayne: Dark Acolyte [30]
The Martialle: Dread Knight [25]
Taniej wyszedł, ma 1+save, 5+ ward, na jedną turę zmniejsza WS i regenke. Typowy challanger, z wsparciem magicznym.
Za zaoszczędzone punkty zwiększe na np: szkielety do 2*12
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Dlatego Dark Elfami to się tak zbytnio tego nie boję - mam zianie i kuźnię co prawda na kuźnię to tam chyba warda ma, ale trudno - a kloc jedzie gdzie mu się podstawi jakiegoś śmiecia, a jak coś to szarża czymś w tył lub bok i zawracamy tylko zadbać, by nie wybili do zera
Draconis - FOR EVER !!!