Tzeentchowy Demon Prince WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Hashmallum
- Mudżahedin
Tzeentchowy Demon Prince WIP
No wiec w koncu zabralem sie za tego ptaszorowatego ziomka...
Bedzie ciezko ,a le chyba dam rade...
Kupa roboty przedemna...
Bedzie ciezko ,a le chyba dam rade...
Kupa roboty przedemna...
Ostatnio zmieniony 14 lut 2007, o 21:33 przez Hashmallum, łącznie zmieniany 1 raz.
No ale efekt końcowy może być bardzo dobry. Osobiście najbardziej podobają mi się płomienie i głowa, najmniej te scrolle między nogami i skrzydła, jak dla mnie za małe, mogłyby być te od gryfa imperialnego(elektorskiego), podkreśliłyby rangę prince'a, życzę powodzenia w dalszej pracy.
- Hashmallum
- Mudżahedin
Zadnych source lightningow nie bedzie - 2 zrodla swiatla sa - przeciez bym zwariowal malujac to... Jak spierdziele to trzeba bedzie od poczatku malowac, skora na rekach bedzie biala, na brzuchu ludzka przechodzi w ciemna demoniczna, na nogach ebdzie jasna przechodzaca w ciemna... Jutro pocisne troche mocniej - czeka mnie mutlum roboty z samymi przejsciami :/
-
- Kretozord
Hash wymiekasz ja bym zrobil jeden plomien niebieski drugi zolty na srodku tworzyłyby zielonkawa poswiate a tak poza tym to nmm na masce chyba jeszcze nieskonczony?
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Hashmallum
- Mudżahedin
WIP? Kura to ja Ci takiego ludka zalatwie i pokazesz jak sie maluje polomienie Poza tym klient nie chce osl-a...
Figsik fajny, ale jak ktos zauwazyl skrzydła mogłyby być o wiele większe Jaką techniką planujesz zrobić skrzydła?? sam mmam ostatnio ze skrzydłami problem
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Hashmallum
- Mudżahedin
Skrzydla nie mialy byc wieksze i nie beda wieksze - zalozenie jest takie - to jest swiezy demon prince, ze swiezymi skrzydalmi, na brzuchu i klatce piersiowej maja byc slady ludzkiej skory , zamieniajacej sie w ciemna, demoniczna... Skrzydla wlasnie pasuja, balrogowe, albo smocze sa przegiete i wygladaja idiotycznie. To ma byc tzeentchowy dp , wiec moze sobie te skrzydla dopalic do wielkich rozmiarow jako widzimise
sorry Hash, ale wg mnie wlasnie takie male skrzydla wygladaja idiotycznie . te akurat dziwnie do tego modelu pasuja, ale nawet skrzydla balrogowe nie sa wystarczajaco duze zeby wygladaly wiarygodnie (choc juz daja dobry efekt). wiem, wiem zaraz posypia sie grady ze to fantasy etc , ale lubie jak model ma w sobie jakas logike.
nie zmienia to faktu ze model zapowiada sie znakomicie. nie omieszkam przyjrzec mu sie blizej na zywca
nie zmienia to faktu ze model zapowiada sie znakomicie. nie omieszkam przyjrzec mu sie blizej na zywca
Ostatnio zmieniony 15 lut 2007, o 12:14 przez Przemas, łącznie zmieniany 1 raz.
jak dla mnie za duzy WIP zeby sie wypowiadac czekam wiec na ......
- Hashmallum
- Mudżahedin
Sorry, ale skrzydla od nowego warhawka sa zenujace - malowalem 4 wiec wiem co mowie -nawet piorek nie maja dobrze wyrzezbionych .... Poza tym to nie warhawki tylko jaskolki jakby co Dzis konczylem co innego , jutro znowu cos na nim pomecze ...
Świetny. Naprawdę mi się podoba. A jak już mówimy o skrzydłach nie są złe, ale moim zdaniem to jedyna część, którą można by było wymienić. A na jakie? Moim zdaniem skrzydła nowych Pegazinek do Bretki dałyby radę...
Bardzo fajny .. Ale
IMO na Tzeentchowego demona .. zbyt taki "przypakowany" .. Mi sie oni kojarzą raczej z takimi trochę chuderlakami, "pokaszlującymi"..
Tak ja to widzę.
Ale na pewno, nie potrafilbym tak swietnie skonwertowac (zbudowac?) modelu jak Ty ! GJ!
Serwus,
IMO na Tzeentchowego demona .. zbyt taki "przypakowany" .. Mi sie oni kojarzą raczej z takimi trochę chuderlakami, "pokaszlującymi"..
Tak ja to widzę.
Ale na pewno, nie potrafilbym tak swietnie skonwertowac (zbudowac?) modelu jak Ty ! GJ!
Serwus,